Den smutsiga mannen

Axl Rose, Mel Gibson och Ashley Cole är "människor" som på ett eller annat sätt utmärkt sig som riktiga praktsvin, men jämför man dessa män med Wayne Rooney så framställs de som några småhandlare. Rooney är smutsig, han är ett riktigt genomvidrigt svin. Hans har egentligen alla egenskaper som faller under definitionen "svin", vi kan nämna några stycken:

* Han knullar horor till höger och vänster, trots att han har en flickvän (kanske fru t.o.m?) som är obeskrivbart många nivåer snyggare än vad han själv är.

* Han är extremt girig. Han var den stora stjärnan i Manchester United, han var den fruktansvärt hyllade ikonen som hade alla förutsättningar att bli en Gud, jämförsebar med Del Piero i Juventus och Totti i Roma. Men vad gör idioten då? Jo, han säger att han vill lämna klubben, för att sedan kovända när han blev erbjuden en löjligt hög lön. En månadslön som hade kunnat utrota fattigdomen i Afrika. Helt plötsligt var Manchester United "klubben i mitt hjärta" för Wayne. Money talks, Rooney är inget annat än girig man som spelar för enbart för pengarnas skull.


* Han ser, precis som 1:a serg Lundell, även ut som ett svin. Det går tydligen hand i hand det där, ser man ut som ett svin så är man antagligen ett svin också.

***

Som Manchester United-fan har ju självklart Rooney tidigare varit en favorit. Efter denna härva har jag dock tappat all respekt för denna smutsiga människa, han är bara en stor girig skit och jag hoppas de kastar ut honom från klubben snarast. Med eller utan ersättning.

Kommentarer
Postat av: Skåne/Danskjävel/403

Jag har alltid funderat på om 1:e.Serg Lundell läser denna bloggen...

2010-10-25 @ 11:32:32
Postat av: Stenman

Tänkte samma sak Lundsgård, hoppades på att den här "1 kommentar" skulle vara Lundell som ragade :D

2010-10-30 @ 02:22:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0