SJ, så äckliga att jag blir äcklad

Idag råkade jag ut för något så störande att till och med den fromaste grönsak hade fått mord i blicken. SJ, som jag redan hatade, gjorde mig återigen vansinnig. Var nere i Falkenberg och hälsade på min kära mor några dagar och skulle idag ta mig hem med tåg till Tranås, via byten i Halmstad och Nässjö. Tåget mellan Falkenberg var givetvis försenat med 20 minuter, varför är jag inte förvånad, och anlände till Halmstad 5 minuter efter att tåget till Nässjö gick. Och ljushuvudena på SJ kunde ju absolut inte slå en signal till den äckliga, och förmodligen feta, lokföraren och be honom vänta några minuter, för att 50 (femtio) passagerare skulle byta tåg. Nej det var väl alldeles för mycket begärt. Det är såna här händelser som får människor att begå brott och som väcker våldet i människan. Jag lyckades, förutom en antal svordomsramsor jag i förtroende berätttade för första bästa SJ-idiot, på något sätt behärska mig, men jag var inte långt ifrån att gå lös på området och på alla inavlade tågkonduktörer. Lika behärskade var dock inte fyra kamrater som jag hade äran att resa med från Falkenberg. Alla fyra, varav tre var kalrakade, såg ut som nedpundade mördare och jag vill inte vara den SJ-tjänsteman/kvinna som får ta emot deras "klagomål". Hoppas de slog ihjäl någon.

Trots det grymt störande händelsen kom jag hem i samma tid som jag hade gjort om jag hade åkt med Nässjötåget, enda skillnaden var att jag fick ta tåget ner till Hässleholm, kul att se den äckliga stan för övrigt, och sedan byta där för att komma till Nässjö. Så efter många om och men var det inte så farligt, men ack så arg jag var. Slutet gott, allting gott? Nej, när jag kom till Tranås var det så djävulskt kallt att jag höll på att frysa ihjäl.

Ägnar min sista tanke för dagen åt de fyra stackars misstänkta mördarna, som förmodligen blivit våldtagna när de var små därav utseendet. Deras intelligens kan inte på långa vägar räcka till att boka en ny resa nu när deras tåg hade åkt ifrån dem.

Hoppas på rejält liv imorn på nyårsafton! Godnatt.

Hemligheten bakom bloggnamnet

En "trogen läsare" kommenterade nyss och undrade varför jag döpte min blogg till "Seven Camels Army". Kort och gott är det en blandning av en av mina absoluta favoritlåtar Seven Nations Army med White Stripes, och min förkärlek till kameler. Nu vet du det, fyndigt va?

När jag ändå är inne och skriver, min hund dreglade nyss på min nya tröja, ganska störande det. Hoppas han får ett äckligt nytt år.

Något som också är jävligt störande är att jag fick skriva om allt det här, pga att det förbannade jävla trådlösa nätverket dog när jag skulle publicera inlägget. Fan ta trådlös skit, han som uppfann det borde våldtas. Ring Michael Jackson.

Gardells sjukligt irriterande skratt

Hade långtråkigt och då det bara fanns ettan, tvåan och fyran där jag befann mig så fastnade jag framför "Stjärnorna på slottet" (då förstår ni hur tråkigt jag hade). Efter ett tag hände en otroligt störande grej, Jonas Gardell brast helt omotiverat ut i ett hysteriskt skratt, till min stora irritation. För en sekund så trodde jag dåren var mentalt rubbad (vilket han kanske också är), men sen slog det mig, Jonas är ju bög och då automatiskt oerhörd femenin(stavning). Det förklarade ju allting, så förlåt att jag idiotförklarade dig, du gode man med finne i röven.

Kom gärna förslag till innehåll till min kommande årskrönika!

/kamelen


Omänskligt jobbig

Hoppas ni har haft en äcklig jul, framförallt Simon och Jonas. Dagens inlägg kommer att handla om en kille som är sjukt, ja nästan omänskligt jobbig och störig på fyllan. En kille som klänger, tjatar, härjar, är hårdhänt och är allmänt jobbig, så jobbig att man börjar tänka hemska (hitler-hemska) tankar. Vi snackar naturligtvis om Joakim Magnusson, men det hade ni väl förmodligen redan listat ut efter min motivering. Tror alla som som har varit ute i tranås s.k "nattliv" instämmer till 100 procent, och även den snällaste av de snälla (vi snackar Callum Bloodworth-snäll) får mord i blicken när en full jocke dyker upp. Jonas Brandholm är äcklig, men jag tycker ändå att vi ska ägna en tanke åt honom, det är nämligen han som är myggbettets huvudmål på fyllan. Jonas får ständigt stå ut med okontrollerade övergrepp när Jocke är full och att anlita en livvakt kanske inte vore så dumt. Eller införskaffa en revolver.

Från en sak till en annan, fick en kommentar på bloggen av signaturen "Redaktören", året närmar sitt slut och läsaren ville att jag skulle skriva en årskrönika, en sammanfattning om årets alla störande händelser. Ingen dum idé, inte omöjligt att jag skriver ned nåt! Nåvål, godnatt alla och ha en äcklig fortsättning på julen.

Seven Camels Army önskar God Jul!

Så här till jul hivas det ju julklappar hit och dit, och även Seven Camels Army känner av julstämningen (trots att man är helt jävla neddäckad av förkylning, tack Sverige) och bjuder alla läsare på en julklapp i form av en lista. En lista om saker som man kanske inte tänker på, men faktiskt är rätt störande.

* Handtork på toaletter

Istället för att kosta på att ha pappersservetter på toan, så ska det snålas och man ska tvingas stå under en handtork för att få händerna torra. MAN BLIR FAN INTE TORR!

* "Läkemedel" för förkylning

Kan Yang, örttextrakt, honungste, m.m, m.m. SLÄNG SKITEN! Det funkar inte, inse det. Åk utomlands för helvete, är ju som skrivet i sten att man ska vara förkyld och jävligt November-Februari i det här jävla landet.

* Usel TV

Svensk TV kommer förmodligen inom en snar framtid skriva in sig i rekordböckerna, det börjar nämligen blir pinsamt hur mycket som man ska tvingas uthärda när man slänger sig i TV-soffan. Om man bortser från bästa sändnigstid (20.00-23.00) ska man vara oerhört lycklig om man slår på dumburken och det inte visas matprogram, outhärdliga dokumentärer, bingo eller någon fullständigt usel tv-serie á la Dharma & Greg eller Våra värsta år. Innan 20.00 visas ett (1) bra program, Simpsons, och eftersom man redan sett alla Simpsonsavsnitt två gånger om känns det rätt onödigt att slå på TV:n. Nu har de slutat visa Family Guy också, som om det inte vore nog med elände.

* Idol

Snälla TV4, lägg ner skiten nu! Vi vill inte se fler äckliga fjortisar (Darin, Johan Palm), skrikande mentalsjuka (Anna-Lisa Stamatopoulou) och efterblivna programledare (Peter Jidhe). Vi blir äcklade.

* Anonyma mesar

Finns det något löjligare än folk som går in på forum, bloggar, gästböcker för tex något lag och anonymt kritiserar och snackar skit? Förmodligen inte, så jävla ryggradslöst och ynkligt. Kan ta exempelvis min blogg, tycker det är toppen att folk går in och tycker till, även negativ kritik uppskattas, men för i helvete, stå för erat namn era jävla mesar! Tror ni att jag söker upp er och skär halsen av er? Eloge till Viktor Möller, som tillslut vågade komma ur garderoben.

* Ointressant information på MSN

Finns människor som skriver långa texter efter sitt MSN-namn, om vad det gjorde i helgen, somras eller vad de ska göra i vinter osv. Ingen bryr sig, är det uppfattat? Ett väldigt bra exempel är Godis-Jolle, som jag olyckligtvis fick i min klass. Förmodligen har han ingen att prata med, eftersom han skriver allt han gör som MSN-kommentar. Skulle kunna binda in en hel bok av hans extremt intressanta liv.

* Engelska texter

Finns även de som är oerhört häftiga, som har en engelsk töntig text efter sitt MSN-namn. Jävligt grymt! Vi lever väl i Sverige, varför blanda in massa engelska? Det är INTE coolt.

* Särskrivningar

Ojojoj, vad störande det är med särskrivningar. Kan förstöra en hel dag när man ser folk som är på "jul bord", som har varit på "hockey match" eller som tyckte att "Jul showen" var bra. Att inte särskriva fick vi lära oss för en herrans massa år sen, snälla låt oss slippa se sånt mer!

Hoppas jul listan var till er belåtenhet, kommentera gärna ifall ni håller med eller inte, eller ifall ni tycker att jag har missat något!

God Jul alla(utom Simon Hellström)! See ya later - alligator (kände att en engelsk text skulle vara en bra avslutning)


Rutten fredag

Kors i taket, 2 inlägg på samma dag! Snacka om att sätta de som klagat på min inaktivitet på plats. Nåväl, till saken. Har haft den tråkigaste fredagen på väldigt, väldigt länge. Trött och orkelös som en sönderlanad WOW-missbrukare, förkyld tack vare kylan i det här jävla landet, och dessutom har jag även fått det jag saknat i flera veckor: Halsont. Pricken över i. Så medans kompisar var ute och hade det kul, festade och levde, satt jag hemma ensam helt nedslagen och kollade film hela dagen. En riktig Jonas Brandholm-fredag, fattar inte att du står ut vecka efter vecka. Har aldrig haft så tråkigt, till och med Sture Brolin skulle liva upp stämningen med sin sömnpillersröst. Dessutom ska jag upp mitt i ottan imorn, samling kl 10 för avresa till en fotbollscup i Jönköping, som jag säkert få se från bänken. Färdigklagat för idag.

Gud hörde min bön - vi slapp Stures tal

Efter att Holavedsgymnasiet, sedan urminnes tider fått uthärda rektor Sture Brolins stentrista och gäspframkallande jultal, var det idag slut på den uråldriga traditionen. Idag var det nämligen en annan rektor, Tomas Svensson, som tvingade eleverna att lyssna på hans ointressanta minnen. Vi fick bland allt örongodis, få ta del av hans barndom när han var bästis med en gubbe, Ingemar (eller ingvar, var lite svårt att urskilja i hans mummel). De bakade sockerkakor, vi satt spänt och lyssnade med anteckningsblock i högsta hugg. Tomas var inte på långa vägar lika tråkig ocj träig som sin föregångare Sture, det är ju teoretiskt helt omöjligt, men jag skulle offra min vänstra pungkula för att slippa fler rektorstal.

Årets höjdpunkt

Jag är spänd av förväntan. Imorn kommer årets höjdpunkt i skolan äga rum, vår extremt träiga rektor Sture Brolin ska nämligen hålla tal. Alla som har hört Sture tala vet vad det handlar om, vi kommer får sitta i aulan i en timme och tvingas lyssna på hans sorgliga tjat om året som gått, årets som kommer, hans ointressanta nyårslöften, planer för julen och BLA BLA BLA. Det han inte fattar är att ALLA, med undantag för kanske Richard Bremer i min klass, vill ut ur aulan och ta lov, men Sture, den gode Sture, han bara maler på. Glömmer jag min mp3 imorn, skjuter jag mig.

Alex Schulman for President!

Blir ett kort inlägg idag, är grymt bakis efter den vilda gårdagen. Julshow på dan, Statt på kvällen, korkade upp 09.30 och svepte sista ölen vid 3-tiden på natten så det är väl fullt förståeligt att man är seg idag. I brist på ork, och annat att göra, så ängnade jag senaste timmen vid datorn, lusläsandes Alex Schulmans fantastiska blogg. Ni som tycker att jag klagar mycket i min blogg har inte läst den gode Schulmans verk. Jag har verkligen mött min överman, och framförallt min själsfrände! Han kritiserar och klagar på allt, är sarkastisk och ibland lite elak. Underbar blogg, in genast och läs!

http://www.1000apor.se/blogs/alex

Även hans bror Calle bloggar och gör det riktigt bra, men det är Alex som är bloggarnas okrönte mästare! En som däremot driver en usel blogg är Kenza. Ofattbart att hon har mest besökare av alla på blogg.se, hon är visserligen snygg men hennes inlägg är totalt ointressanta och dåliga. Gissar att merparten av hennes läsare är 50-åriga pedofiler, som hoppfullt sitter och väntar på heta "Wet T-shirt"-pics eller liknande. Luktar Natacha Peyre om henne, "Hej, jag är snygg och har en undulats IQ, läs min blogg".

Ni som vill plåga era ögon: http://kenzas.se/

När vi ändå är inne på dåliga bloggar måste jag ju självklart nämna Blondinbella. Ett av universums största mysterium. Hur en sådan råusel blogg kan ha så många tittare kan nog inte ens den skarpaste och mest insnöade professor svara på. Hennes blogg består till 99% av reklam för en massa hudvårdsföretag, klippställen, klädaffärer och vad fans moster.
Smygreklamen är pinsamt uppenbar och på alla bilder hon lägger upp är hon noggrann att företagets logo/ produktens märke ska synas väl. Kass blogg, läs den inte. Tänker inte länka.

Ojoj, blev visst ett långt inlägg till slut! Men skönt att få ut alla aggressioner!

Ha det bra alla (utom blondinbella och Jonas Brandholm...) !

Extremt jobbig morgon

Denna morgon var inte en av dem roligaste jag har upplevt. Medans hela skolan firade Lucia, varav en stor del av treorna var fulla och glada, tvingades vi Te3 uthärda ett jobbigt matteprov. Morgonen började med att jag försov mig och vaknade en kvart innan provet skulle börja. Givetvis var bilen, med körförbud och sommardäck, helt igensnöad och självklart hade även  låset halvt frusit till is. När jag efter mycket om och men, köldskadade fingrar och 37 olika svordomsramsor, äntligen kom iväg fick jag, högst oväntat, snöplogen framför mig och fick trängas med 300 bilar i rödljuset. Till sist nådde jag skolan, och ta mig fan i helvete så skulle låset krångla igen. Efter ytterligare krångel fick jag, helt rasande, springa upp till matteprovet som, kan ni tänka er, låg nästan längst upp i hela skolan. Helvetet var dock inte slut, vi hade nämligen hamnat bredvid en sal med 25 skrikande fjortisar, som trots upprepade tillsägelser inte kunde hålla käft. Hade det vart för 2 år sen hade jag förmodligen sprungit in och knockat alla jag hade sett, men jag lyckades på något sätt kontrollera mig. Men fyfan vad förbannad jag var, äckliga jävla snorungar.

Från en sak till en annan, hörde att Duffy har släppt en ny skiva. Jag blev äcklad.

Förutsägbar och usel "klassiker"


Hade långtråkigt på lördagssmorgonen, så bestämde mig för att tanka filmen "Vi hade i alla fall tur med vädret", en svensk klassiker tydligen. Alla lovord om rullen gjorde att jag var spänd av förväntan, men fyfan vad besviken jag blev. Filmen bestod kort och gott av en hel serie med förutsägbara händelser, uselt skådespeleri och dålig handling. Man förstod direkt att det skulle gå åt helvete för familjen som skulle ut på campingsemester, men allt var så pinsamt överdrivet och tillgjort att man blev less på det. Pappan, som får ses som huvudrollsinnehavare, är alldeles för allvarlig, stel och tråkig och hans förutsägbara klantigheter är inte roliga för fem öre. En antal år senare hade filmen "Sunes sommar" premiär, en film som påminner väldigt mycket om denna råusla film, skillnaden är att den är flera nivåer bättre på varje punkt. Och oj, vad Peter Haber kan spela klantig och ohändig pappa! Det enda positiva jag hittade i "Vi hade i alla fall tur med vädret", var att den bara var 55 minuter lång. Regissören är en stor idiot och de som hyllade filmen och som fick mig att se den borde skjutas.

Efterbliven fjortis

En av Sveriges äckligaste personer är utan tvekan Johan Palm från det usla tv-programmet "Idol". Inte nog med att han kommer från Sveriges grisigaste och tråkigaste stad, Mjölby, utan han rättfärdigar alla Mjölbyfördomar svenska folket har. Han är en mesig, äcklig fjortistönt som tror att han är något. 16 år ska tydligen råttan vara, men ser ut som 11. Nu har den blonda fikusen äntligen åkt ur Idol, och miljontals männsiskor framför tv-apparater över hela landet drar nog en lättnadens suck.

En som dock inte gråter av glädje är Mjölbydjurets största fan, Anna-Lisa Stamatopoulou (ja, han som kom på namnet var garanterat dyngrak).
Någon som minns den galna tjejen i Falun efter en Darin-"konsert"? Ni vet hon som inte ville tvätta händerna, tönt-Darin hade ju rört vi dem. Nåväl, den tjejen kan slänga sig i väggen, Anna-Lisa är  nämligen helt outstanding!
Att Anna-Lisa har Johan Palm som största idol räcker väl för att man ska idiotförklara henne, att hon sedan avgudar honom så mycket att hon illskriker och hyperventilerar när hon kommer i närheten av pajasen gör att man vill sätta en yxa i skallen på henne. Att hon har en allvarlig hjärnskada är nog alla överens om, jag menar, en sak att bli euforisk när Iron Maiden drar igång "Fear of the dark" på scen, men att helt tappa fattningen för en urusel råtta från Mjölby, då dyker det ju genast upp misstankar om att pappa Stamatopoulou tappade sin dotter i golvet vid födseln.

För er som har missat den efterblivna fjortisens anfall så bjuder jag på lite ögongodis nedan! Se och skratta(eller äcklas):

 

Man fick även följa Anna-Lisa backstage, och även där skämde hon ut sig totalt:



RSS 2.0