När man var 15 år...


Ni kommer inte tro era ögon, jag ska nämligen inte klaga på någonting i detta inlägget! Ber om ursäkt för det, lovar att jag ska skriva några ilskna inlägg nästa vecka.

Ölhävning i goda vänners lag stod på schemat för lördagskvällen. Efter en förfest hos en polare, den gode Gordan, drog vi till Strandbaren (nej, inget drag även denna gång), där jag stötte på Walle, en gammal vän från Aneby. Eller vafan, gammal och gammal, nu låter jag som en nostalgisk 40-plussare. Nåväl, i vilket fall som helst så kom vi fram till att vi hade en jävligt go tid när vi var i 15-årsåldern i Aneby. Inga bekymmer, inga ansvar, ingen bil som ska skattas, tankas, besiktigas och all helvetes moster. Också en tid som man till varje pris dolde sitt festande för sina föräldrar, minns den gången vi satt tre grabbar i mitt tv-rum och drack öl, när päronen ovetandes var på nedervåningen. Varje gång vi knäppte en öl fejkade vi en hostattack, och adrenalinet verkligen pumpade "Tänk om de kommer på oss". Härlig tid det!

Kan också konstatera att jag hade helt rätt i ett tidigare inlägg om att vakter är fullkomligt pantade. Var i fredags på Centrum, en nattklubb i Jönköping, och precis när jag ska gå in upptäcker jag att jag har glömt passet. Givetvis blev jag avvisad av den stora, feta vakten, men jag tackar högre makter för att vakter är så sjukt korkade. För 2 minuter senare lånade jag en kompis leg, en kompis som jag förutom hårfärgen inte är lik för 5 öre, och lyckades lura den vakt som 2 minuter tidigare hade slängt ut mig. Vakter är som sagt extremt tröga, har en minneskapacitet som en inavlad anka och en IQ lägre än deras skostorlek. Fast jag klagar inte...

Ljög lite när jag sa att jag inte skulle klaga på någonting, kom faktiskt på en sak som är värd att ta upp. Efter inlägget om "Årets mes" Martin Hillberg, fick jag ju, som jag skrev, ilskna kommentarer som svar. Det var dock inte bara anonyma, ryggradslösa fegisar som gick till attack, utan även en god vän. Gabriel Pepin, argumentationernas okrönte kung, gick fullständigt i taket när han såg inlägget och skrev långa noveller på msn om hur jag tryckte ner Hillberg och hur elak jag är. Gabriel, som inte på något sätt är tappad bakom en vagn, visade dock här att han inte kan se skillnad på skämtsam ironi och elaka personangrepp. Har dock fått många positiva kommentarer om inlägget, tack för dem allesammans!

Hej!

Extremt överskattat

Tänkte skriva ett långt inlägg om växthuseffekten och miljöförstöring... men kom på att jag är fullkomligt ointresserad av sådana trista problem. ta en sådan sak som sopsortering, hur överskattat är inte det egentligen? Jag menar, varje gång du som miljövän ska dra ditt strå till stacken och "rädda världen" genom att släpa sig ut i novemberkylan för att sopsortera, så köper 2 miljoner kineser sig en ny stadsjeep som dricker 3 liter/milen och som formligen spyr ut avgaser. Känner ni er då viktiga när ni slänger era tidningar och vinflaskor på rätt ställe? Det ni gör är en piss i havet och ni är abslout inga hjältar, om ni nu trodde det.

För övrigt tycker jag att Skåne borde "skänkas bort" till Danmark, ingen fattar ju ändå vad dem säger. Vad nu det har med miljöförstöring att göra.

Bruno ger svar på tal!


Som ni kunde läsa nedan, fick jag en arg och väldigt korkad kommentar om inlägget "Årets mes". Min bloggs absolut trognaste läsare, tillika polare, Oscar "Bruno" Lindström fick se kommentaren och gav, än en gång, svar på tal! Jag citerar min käre vän:

"Jag borde nog inte, men jag bara känner att jag måste skriva något här. Personer som inte har tillräcklig läsförståelse eller har problem att uppfatta ironiska undertoner i en text skriven på en blogg borde kanske intrika sig på lite simplare läsning. Det finns faktiskt en avdelning för sådana som er på biblioteket. Barnavdelningen kallas den. Den har massa roliga böcker för sådana som t.ex dig "V". De är helt fria från ironi och andra hemskheter som skulle kunna förstöra läsglädjen."

Jag hade definitivt inte kunnat skriva det bättre själv. Bruno, du har gjort det igen!


Djup kommentar

Tjena alla glada! Som ni trogna läsare förmodligen redan har noterat, så utnämnde jag häromdan min polare Martin Hillberg till "Årets mes", motiveringen finns att skåda längre ned på bloggen, och som ett brev på posten fick jag självklart ilskna kommentarer om inlägget. Givetvis finns det IQ-befriade neandertalare som inte fattar humorn i inlägget, jag menar, vad vore ett inlägg på Seven Camels Army utan en fullblodsidiot som måste in och skriva korkade kommentarer?  "V", som tyckaren väljer att kalla sig, är återigen en i raden av alla fegisar som inte vågar stå för sitt ord och skriva sitt namn, vilket är trist. Nåväl, jag citerar personens kloka kommentar:

"Det finns satir och det finns genuint elakt.

Det finns roliga elakheter och det finns jävligt idiotiska.

Det finns gränser, och dem borde du ha hjärna nog att förstå.

0 Kul. Mycket korkat...
"

Fick nästan en tår i ögat när jag läste kommentaren. Personen i fråga har verkligen ansträngt sig för att skriva en stark och djup kommentar och det uppskattas! Synd dock att du är helt blåst.

Även en person i, gissningsvis, 14-årsålder och förmodligen med moppemusch, var inne och delade med sig med sitt hjärtas mening. Denna kommentar var dock inte lika vacker som den förra, utan man får mest intrycket av attdet är en omogen sönderlanad snorunge som sitter och skriver. Citerar:

"palla slicka röv.. lätt att kranka ner på andra när man inte e bättre själv"

Läs och döm; är personen över 15 år blev han förmodligen tappat i golvet när han var liten.

Natti natti

"Årets mes"

Året är inte slut ännu, men jag ska redan nu utse "Årets mes". En kompis och fotbollsspelare i Bälaryds IK har snackat länge om att komma och träna med mig i Frinnaryds IF. Han har förpassats till b-laget och är allmänt missnöjd med sin situation i Bälaryd och är jättesugen på att byta till lokalkonkurenten. Felet är att han har Sveriges längsta tumme, som sitter som fastgjutet i arslet och inte har någon egen vilja. Jag snackar självklart om Martin "kylskåpet" Hillberg!
2 timmar före träningsstart var han, återigen, sugen på att komma och träna med vårt lag, men efter att hans käre far sagt "Lilla Martin, du får inte byta lag, då blir de arga på dig i Bälaryd" så fick Martin läppdarr, lydde sin far och stannade hemma. Som så många andra gånger vågade inte killen ta egna beslut och det är skrämmande hur viljelös och feg han är. En värdig vinnare av utmärkelsen "Årets mes". Du är inte 13 år längre Martin!

/Kameljuryn

I-landsproblemen duggar tätt


Helvetes jävla amöba. Ikväll är jag förbannad, sur, irriterad och trött på allt. Anledningen är att jag idag har råkat för några hemska i-landsproblem. Läs, och lid med mig:

1. Kommer hem, efter en extremt jobbig och tröttsam skoldag, kokar en kopp kaffe och det första jag gör är att spilla ut halva koppen med det vulkanheta kaffet över mig. Det brändes så in i Mongoliet och jag bara ville slå ner någon. Lyckligtvis var jag ensam hemma, så ingen kom till skada(väggen ej inräknad).

2. Strax efter sätter jag på radion, och var jag irriterad innan så blev det inte mycket bättre när jag fick höra Duffys "Mercy" skräna ut ur radion. Vad har jag gjort för ont, för att förtjäna detta fruktansvärda öde?

3. Bytte till P3, en kanal som en gång i månaden faktiskt spelar en bra låt. Efter en halvsömnig låt med något hobbyband och några minuters ointressant tjat i studion mellan två inkompetenta idioter valde P3 att förstöra min dag ännu mer. När jag fick höra Håkan Hellströms extremt usla och falska röst ljuda ur radion kastade jag mig handlöst bort till off-knappen. Den mannen(?) har blivit känd för att han sjunger falskt, och att det finns folk som tycker om hans "musik" är ett stort, stort mysterium. För övrigt, det bästa med en radio är att man kan stänga av den. Tänk om man kunde göra på samma vis med vissa personer som har glappkäft, t ex Robert Kontkanen i min klass.

4. Även min tv-soffa-kväll förstördes när Djurgården som vanligt åkte på däng. Fy fan vad dåliga ni är.

5. Det är november...

6. ...alltså så är det svinkallt, mörkt, grått, dystert, bilrutor ska skrapas, man är orkelös, viljelös och så fruktansvärt deprimerad, omotiverad och trött!

7. I skrivande stund är klockan 23.18, vi har prov tidigt imorn och jag har inte börjat plugga än.

Nej, färdiggnällt för ikväll. Godnatt.

Kadir är oskyldig

Svar till signaturen "Yilmaz", nej det var inte Kadir som gav mig den råa burgaren, han kan sova med gott samvete! Kul med folk som kommenterar, men vore bra ifall ni skriver er mail så jag kan svara er.

Arg kommentar

Tjena! När jag loggade in på bloggen igår kväll fick jag en trevlig överraskning. En tyckare, med signaturen "TAMA" gick fullständigt i taket efter mitt inlägg om den miserabla rappar-tönten som går lös på skolan. Jag citerar TAMA's kommentar:

"Man kan ju undra vad han har gjort er. Undrar ifall detta är en blogg skapad utav Sverige-demokraterna eller? Man kan ju undra vad han tänker om dem som e näst intill skinheads, (humm), Jag skulle kunna tänka mig ngt som det här "Jag har ju iallafall hår" eller denna "Oj ett orakat ollon med öron XD" Vadå om han e hipp-hoppare, du e ju egentligen från frinnaryd. Alla har olika personligheter. Alla kan ju inte lyssna på Ultima Thule och Eddie Meduza. Jag kan ju tänka mig att han dansar 20001,23 gånger bättre än dig. Förmodligen e du bara avundsjuk. Undrar hur megaballt det är och ge personer utan någon som helst anledning en smäll mellan lysmaskarna. Har man inget bättre för sig än att ge personer man inte känner fördomar, och som i detta fallet är sjukt, så tycker jag att man ska skaffa en ny hobby....................."

Kul med folk som har åsikter, tråkigt dock att han eller hon inte vågar skriva sitt namn och stå för sin kommentar. För att sammanfatta kommentaren, så är jag aspirant till Sverigedemokraterna och lyssnar på Ultima Thule. Dessutom ska jag vara AVUNDSJUK på pajasen. Haha, denna kommentar förgyllde min dag, jag tackar och tar emot!

Även min polare Bruno har kommenterat inlägget, han var dock på min sida och hans ilskna kommentar kan ni se nedan:

"Jävla pajjas. Vem har schiffernyckeln som man dekrypterar ditt inlägg med tama? Din meningsuppbyggnad är ju ett skämt! Hur fan förväntar du dig att folk ska ta dig på allvar med ett skrivspråk som får ögonen att blöda? Är du den dansande lilla dyngkukens lite smartare kompanjon eller? Hur du och cirkusapan ens var kvalificerade att påbörja en gymnasieutbildning är ju ett mysterie i sig."

Som sagt, kul med folk som tycker till, fortsätt med det! Adios.

Dryga bönder och förståndshandikappad kebabnisse

Tro det eller ej, men igår dansade jag bugg till ett dansband! Black Jack kom till Tranås och det var ett jävla ståhej, folk flockades, hela Tranås med omnejd skulle tydligen till Parkhallen och bjuda upp till dans. Jag, med mitt dåliga tålamod och korta stubin, fick stå i kö i knappa halvtimmen för att se ett råuselt dansband och att jag fick stå bredvid en dryg bonnig idiot i kön gjorde ju inte saken bättre. När jag efter sju svåra år äntligen fick komma in raggade jag upp en brud till dans och jag fick visa prov på mina otroliga danskunskaper. Efter att jag hade trampat henne på fötterna för 37:e gången tröttnade hon och vi bytte dansen mot lite roligare grejer. Var bara inne i Parkhallen i 45 minuter så inträdet på 140 spänn kändes jävligt onödigt, och när jag kom ut fortsatte festligheterna. Ett gäng pundare (från eksjö?) ville självklart bråka, alltid samma visa när bönderna kommer hit. Några coola grabbar från Aneby ville även dom visa sin manlighet och slaget om ladugården var i full gång. Töntar.

Kvällen avrundades som vanligt på citygrillen där en fylleburgare skulle inhandlas. Typiskt nog så gav den idiotiska kebabplockaren mig en halvgrillad och röd burgare, vilket jag inte märkte förän efter ett par tuggor. Detta medförde att jag har rännt på toa stup i kvarten idag. Tack så mycket, ditt jävla svin.

Löjligt

Förgyller denna traditionsenligt deppiga och sega söndag med ett inlägg om ett sak jag har stört mig på väldigt länge. Många i min närhet har ett beteende att man ska uttrycka sina känslor med engelska uttryck, på msn, på bilddagboken, facebook osv osv. Om man nu måste uttala sig om hur man mår (vilket är onödigt, för ingen bryr sig), så kan man väl åtminstone skriva det på svenska, för vi bor väl ändå i Sverige? Nej, istället ska man tydligen använda larviga uttryck på engelska, som t ex "Don't you understand that I love you?", "I don't know how to do" eller klassiska "I can't live without you, I will love you til I die". Dessutom är en del töntiga uttryck fullständigt pinsamma gramatiskt, och man börjar undra varför personen vill skämma ut sig.

Som medlem på framförallt bilddagboken går det inte en dag utan att någon lipig vän lägger upp en (photoshopad?) bild med en engelsk text som bildkommentar. Vissa är helt hopplösa, bild på bild med emotionella bildtexter läggs upp och man skulle nästan kunna binda in en bok med all dynga. Löjligt är ordet. Tror många som läser detta känner igen sig, för de flesta med msn och bilddagbok envisas med att lägga upp ointressanta bilder med ointressanta texter.

Nehe, nog med klagande för idag. Får se några avsnitt Family Guy med älskvärda Peter Griffin så jag muntrar till lite! Hej.

Tarantino - wanted dead or alive!

Hej alla glada! Skriver detta inlägg för att avråda er att göra samma ödesdigra misstag som jag gjorde häromdan. Vi vrider tillbaka tiden ett par dagar, det var onsdagskväll och jag satt och bläddrade i TV-tablån efter något kul att titta på. Fick syn på en film som såg riktigt spännande ut. En ny film av de blodiga filmernas mästare, Quentin Tarantino, ni vet han som spottade ut Pulp Fiction och bärsärkarfilmerna Kill Bill vol 1 & 2, skulle precis dra igång på dumburken. Death Proof hette rullen och den skulle tydligen handla om en galning som körde ihjäl unga kvinnor, dessutom utlovades våld i massor och mängder med vilda biljakter.

Kanon tänkte jag och slängde mig handlöst i tv-soffan, men ack så besviken(och rosenrasande) jag blev. Filmen började långsamt(väldigt snällt sagt) och jag satt och väntade, väntade och väntade på att det skulle hända något. Efter 50 minuter, när man hade fått uthärda 3 brudars jävla jidder om vilka killar som var hetast och vilka kläder som var snyggast, tände äntligen filmen till. Galningen som jag nämde innan körde ihjäl 5 tjejer med sin värstingbil och nu jävlar skulle det bli åka av. Trodde jag. Istället för fortsatt action fick vi i dryga halvtimmen följa mördaren leta upp ett gäng nya tjejer han skulle ha ihjäl. Till slut hittade han några stycken och den så pinsamt usla "actionthrillern" slutade med en biljakt där, givetvis, tjejerna överlevde och allt slutade lyckligt. Som pricken över i åkte mördaren på däng av småflickorna. Amerikansk smörja när det är som värst. Jag hade alltså förstört en hel kväll för att kolla på en äckligt dålig och händelsefattig b-film.

Bortsett från den löjligt deprimerande och gråa tragedin "Du levande" som vi tvingades se på skolbion, var det här den sämsta filmen jag nånsin sett. Att den okrönte actionkungen Quentin Tarantino lyckades med bedriften att göra en så råusel film förvånar mig starkt. Var han full när han regisserade? Hur som helst så stal du 2 timmar av mitt liv din jävel, fan ta dig!

Så gode Tarantino, lika mycket som jag gillade dig efter dina filmer innan, lika mycket hatar jag dig nu. Ditt as.

Intresseklubben antecknar hysteriskt...

P.g.a att jag har blivit krasslig tack vare det förbannade jävla kylan blir det ett kort inlägg idag.

Kan inte låta bli att störa mig på den vansinniga hysterin kring presidentvalet i USA. Överallt springer människor och tjatar, Obama hit och Obama dit. Varenda jävla tidning är fullproppad med onödig fakta, var och varannan bilddagbok är nedklottrad med ointressanta åsikter om vem av slipsgossarna som ska få sitta och humma i 4 år. Jag kan förstå att det är stort i USA, ny president koras ju inte varje dag, men vi bor väl i Sverige?? 500 mil eller ett gigantiskt världshav därifrån!  Jag tror inte att folket på andra sidan atlanten satt som på nålar när Reinfeldt röstades fram till statsminister här i Sverige...  Ägna er dyrbara tid på något annat, dessutom kommer morgontidningen imorgon vara fullproppad med dynga, så ni lär inte missa något mina vänner!

Yo!

Kyla, senila gamlingar och andra otrevligheter!

Tjena alla trogna läsare! Ber om ursäkt för dålig uppdatering (har sagt det förr, jag vet), ska försöka bättra mig på den biten! Nåväl, här ska ni få en lista om grymt störande saker  - en del uppenbara, men även vardagshändelser som går vem som helst på nerverna. Läs och njut:
                                                                               ***********************

* Börjar med en solklar; för många hundra år sedan härjade vikingar här i norden, städer plundrades, skepp brändes och människor bortrövades. Det får vi idag lida för idag, Gud har nämligen straffat oss för våra förfäders verk med en 5-måndadersperiod med outhärdlig kyla, miljontals ton med snö, regn, slask och fan vet allt. Dessutom är det så mörkt och grått att man varje dyster novembereftermiddag bara vill plocka fram geväret, gå ut i skogen och få slut på lidandet. Perioden oktober-mars är ett rent helvete, som ingen människa (möjligtvis Darin eller Stefan Liv) borde få uthärda. Judarna i Auswitch hade ingen vidare tid, men hade dem fått uppleva en svensk höst/vinter, hade dom förmodligen satt sig på första bästa tåg tillbaka till Polen. Om detta fruktansvärda straff, att vi nästintill fryser ihjäl ena halvan av året, beror på vikingarnas skövlande eller att sverige trots allt är formad som en penis vet jag inte, men snälla äckliga gud i himlen, bryt förbannelsen!
 
                                                                               ***********************

                                                                              
* En annan sak som driver en till vansinne är RixFM. Producenten på den radiokanalen borde bli satt i ett arbetsläger, åtminstone borde någon nita den jäveln. För att välja ut 10 låtar och pressa dom nonstop, timme ut och timme in, 7 dagar i veckan i flera månader, anser jag borde vara straffbart. Som jag skrev i mitt första inlägg, så sommarjobbade jag 5 veckor på fabrik och fick bland annat höra låten "Mercy" av Duffy ca 3000 gånger. Jag blev bara mer och mer förbannad, tillslut kunde jag knappt behärska mig längre. Nu har dom äntligen slutat plåga oss med det oljudet, men istället har dom börjat pressa 10 nya låtar. Det har inte bara hänt en gång att man har kommit in på gymmet och till sin förskräckelse fått höra "I kissed a girl" med Kate Perry skräna ur radion. Nu får det vara nog!

                                                                               ***********************

* Kate Perry - I kissed a girl. Ni kanske ovan förstod vad jag tyckte om den låten. Om det finns nån låt jag hatar mer än Duffys "Mercy" så är det denna. Fy fan i helvete vad uttjatad!

                                                                               ***********************

* Förra året spelade en gnällspik utöver det vanliga i mitt fotbollslag, Frinnaryds IF. Personen i fråga, nämner inga namn, skämde ut sig rejält. Match efter match var det gnäll på domare och lagkamrater, tillslut var han ökänd i stort sett hela Aneby och Tranås kommun. Det var inte mycket bättre på träningarna. Förutom att han var fullkomligt ointresserad av att anstränga sig, skällde han allt som oftast ut den som missade, eller inte slog, ett pass till honom. Tydligen kände han sig som en "Gud" i laget och till slut tappade klubben tålamodet och sparkade ut honom.
Därför var det grymt chockerade att höra beskedet om att han var på väg tillbaka till klubben. Trodde först att det var ett dåligt skämt, men när jag sedan fick höra att han i stort sett var klar blev jag helt mållös. Varför göra om samma misstag igen!? Pinsamt Frinnaryd! PINSAMT!

                                                                              ***********************

* Åkte tåg från Halmstad till Nässjö. På andra sidan mittgången satt fyra fjortisar och plågade mig halva resan med deras jävla tjatade om hur mycket sprit dom hade druckit i helgen och hur många pojkar det hade strulat med. Fullkomligt outhärdligt var det och jag var inte långt ifrån att slita av armstödet och slå pissludrena gula och blå.
Mitt emot mig satt en man som hade Tics, han satt hela resan och gjorde grimaser åt mig. Så samtidigt som jag satt och kokade av ilska, fick jag bita mig själv för att inte brista ut i skratt. Jag måste ha sett väldigt rolig ut!

                                                                              ***********************
* Avslutar med en klassiker; efter 4 timmars sömn på natten, en jobbig skoldag och ett ganska tufft gympass var jag helt slut när jag svängde in på konsum för att köpa en Redbull. Konsum hade traditionsenligt bara en kassa öppen och framför mig i kön hade jag vad som är den trötte och irriterades skräck. En gammal tant i 80-årsåldern, en sån som i 10 fall av 10 har mängder av bonuskort och rabattkuponger och som dessutom är senil, trögtänkt och döv. Jag bad en stilla bön att denna skrynkliga varelse skulle vara ett unikt undantag. Mina förhoppningar släcktes dock när jag såg henne, efter mycket möda, öppnade plånboken. Hon köpte bara 10-12 varor, men jag kan sätta min högra pungkula i pant på att hon hade lyckats fixa fram en rabattkupong på varenda jävla vara. Expediten såg lika skräckslagen ut som jag, inte nog med att gamlingen hade hela arslet fullt med rabattkuponger, hon hörde även dåligt, var fumlig och långsam som en snigel. Jag tog inte tiden på eländet, men hon stog säkert och åmade sig i dryga 10 minuter innan det äntligen var min tur. Vid det laget var jag så förbannad att jag hade kunnat slå ihjäl gamlingen, tack och lov var jag så trött att jag inte orkade agera.

Klockan är mycket, nu får det räcka för idag! Hej!

RSS 2.0