Nytt världsrekord



Var bara tvungen att lägga upp den här bilden. Hade lite brådis när jag kom och åkte på stan och skulle svänga in på storgatan(ni vet helvetes-korsningen när man kommer från holavedsgymnasiet). Givetvis valde den här farbrorn att gå över gatan j u s t då, till min stora förtret. Och det var ingen lättviktare heller minsann. Jag har fasats över många gamlingar som tagit alldeles för lång tid på sig på övergångsställena, men den här snigeln formligen utklassar allt motstånd. Jag överdriver inte när jag säger att han behövde 2 minuter på sig att släpa sig över vägen, en sträcka på 5 meter. Jag kan säga så mycket som så, att under de 2 långa minuterna hann jag tänka många hemska tankar.

Holavedens nya "stjärna"

Elever på Holavedsgymnasiet, håll ögonen öppna! Skolan har nämligen fått ett nytt stjärnskott. Det rör sig om en oerhört cool person, med ursprung från gissningsvis balkan-halvön, och som förmodligen gillar kebab, det är dock ovisst. Han håller oftast till vid entrén som mynnar mot b-huset och han spenderar sin fria tid (och skolktid som vi får förmoda att ljushuvet har gott om) med att spela usel rapmusik på sin mobiltelefon (som med alla säkerhet är stulen), samtidigt som vi tvingas se på hans förfärliga dans. Givetvis sitter hans "bro's" och klappar i takten och skriker megaballa uttryck som "Yo Mannen, asfeet shake" och "Ey yo, bro, what's up". Det ska också sägas att snorungen är en klassisk Hip Hop-wannabe med 1 kg gelé i håret, halvt uppknäppt skjorta så bröstet blottats och givetvis en massa blänkande smycken. Vem fan tror du att du är? Snoop Dog? Hade det inte vart för att han är så fruktansvärt pinsam och att han skämmer ut sig själv totalt, så hade han förtjänat en fet smäll mellan lysmaskarna.

Over and Out.

Håll dig till modelljobbet Natacha!

I brist på annat att göra så satt jag vid datorn och surfade jag runt på Google, ett gigantiskt hav av bl a stentrista hemsidor, ointressanta nyhetsartiklar och fullkomligt usla bloggar. Det senare fick jag göra närmare bekantskap med, när jag snubblade in på modellen, IQ-befriade Natacha Peyres otroligt dåliga blogg. Natacha är en väldigt snygg tjej, som ser utmärkt ut i herrtidningar med sina uppumpade utväxter, och jag tycker att hon ska hålla sig till sitt fotande. För skriva kan hon inte, hennes skrivförmåga är sämre än normalbegåvad 12-åring och dessutom är hennes inlägg grymt ointressanta eller fullständigt korkade. Oftast både och.

Hennes brist på intelligens lyser starkt igenom och jag genomskådade ganska snabbt att Natacha drar stor nytta av sitt utseende. För vem hade velat läsa hennes smörja om det inte hade vart för hennes utseende, bröstinplantat och att hon var den mest korkade av alla korkade blondiner på Paradise Hotel? Killar i 14-årsåldern som besöker hennes blogg är nog inte ute efter att läsa vad hon åt till middag den dagen i alla fall...

Gå in på www.improveme.se, hemsidan som förmodligen betalar en massa pengar för Natachas dagispoesi, klicka in er på hennes sida och döm själva!

Ja, jag vet, det står "Läs succebloggen här"! Jag skrattade också åt det, stor komik!


Jordbävning på gymmet?

Är det straffbart att gå omkring på ett vanligt gym som någon billig jävla Arnold Schwarznegger-wannabe och spänna sina anabolaförstärkta muskler till det yttersta, samtidigt som personen i fråga vrålar ut sin manlighet varje gång när han släpper sin skivstång? Jag ställde mig frågan gång på gång när jag var på gymmet häromdagen och tvingades lyssna på denna grottmänniskas vrål och stånkningar i över en timme. Odjuret nöjde sig heller inte med sina hemska skrik, han älskade nämligen också att kasta stången ned i golvet varje gång han hade varit så duktig och hivat upp den. Hade jag inte vetat bättre hade jag, med vibrationerna i åtanke, gissat på jordskalv.

Vid det här laget var jag så arg och irriterad att jag hade lust att trycka upp skivstången i hans brevinkast så han hade fått spy ut den. Tur för honom att.. eeeh... han vägde 50 kg mer än mig och hade en biceps i paritet med min midja. Jag fick helt enkelt, snällt och stilla, fortsätta med mina övningar och stå ut med mullrandet, bröstdunkningarna och jordbävningarna.

Ett tips till min uppblåsta, neddopade och extremt självgoda gymkamrat: Kanske söka jobb som vakt? (Om du inte redan är det, vore ju inte någon högoddsare i så fall.)

Nog talat om Shrek, klockan är mycket - dags att knyta sig. God Natt!

RSS 2.0