Anledningen till cupfiaskot

Som ni kanske såg gick det inte så bra för oss i Teknik på Bengan Boys innebandycup. Anledningen var (självklart) inte att vi var dåliga, utan snarare detta:

- Domarna var korrupta, alla var givetvis bara emot oss.

-  Alla de andra lagen hade bildat en pakt om att bara grisa och jävlas mot oss.

- Vi hade motvind. Hela tiden.

- Planen lutade, vi hade uppförsbacke under hela turneringen - även efter sidbyte.

- Solen i ögona hela tiden. Sjukt störande.

- Hallen var så fruktansvärt varm, och hettan drabbade bara oss.

- Underlaget var halt. (självklart bara för oss, orättvist)

- Skogsturken dök upp och slog oss gula och blåa i varje paus. Helt öm i kroppen blev man.

- Publiken kastade in massa föremål på planen, och träffade bara grabbarna i vårt lag.

- Bengan somnade vid seketariatet och när han lutade huvudet mot instrumentbrädan råkade han plussa på Barn och Fritids målskörd med 5 mål.

- När vi i laget (alla 6) var på toa blev vi utsatta för ett terrordåd. Med nöd och näppe överlevde vi atombomben som Sir Usama hade planterat där inne.

- Matchen mot Byggarna blåstes igång 10 minuter för tidigt, när vi befann i korridoren och laddade. Hopplöst.

- Någon hade lejt Hells Angels, som band oss och tvingade oss att häva i oss 19 flaskor Koskenkorva. Man har ju vart med om värre, men lite rund om fötterna blev man ju allt.

- Min vän Billys flickvän Bella tittade in i hallen med en penna uppstoppad i näsan. Vi blev så distraherade att vi åkte på torsk mot lärarlaget.

- Matchen mot Naturprogrammet var helt omöjlig att spela. En spelare i motståndarlaget, Anders, luktade så fruktansvärt illa att jag saknar ord. Man kan lugnt påstå att det var nyckeln till seger för dom, vi kunde omöjligen närma oss honom.

- I samma match skallade Albin Svan min vänsterhand, som då blev helt obrukbar.

- Precis när jag hade ett kanonläge, öppet mål, i en match och kunde avgöra dök en bild på Simon Hellström upp i mitt huvud. Det hemska ögonblicket gjorde det självklart omöjligt för mig att sätta bollen.

- Robin Wass och de andra i BF3 hade dopat sig och hade superkrafter. Fusk!

- Vi blev alla akut insjuknade av en oerhört farlig brutopisk malariafeber.

- Månens position i förhållande till Jupiter var helt fel och det tjänade motståndarna mycket på.

- Zlatan Ibrahimovic, Stålmannen och Påven kom till Idrottshuset för att få min autograf, missade därför en stor del av matchen mot Handel. Under tiden gjorde Zorro-Alle 8 mål.

Som sagt så var det mycket som var emot oss denna fredagskväll och trots att vi ställde upp med en stjärnspäckat lag så fick vi bita i det sura äpplet. Otur, otur och mera otur, ständigt elände, Mjölby, och som bara gick emot oss gjorde att vi inte fick en rimlig och ärlig chans att vinna chans cupen. Vi hade i alla fall tur med vädret.

Nej vänta, det sista tar jag tillbaka.

Spel som förstör liv

Detta inlägg kommer att handla om världens mest idiotiska spel, ett spel som är mer beroendeframkallande och farligt än cigaretter och alkohol och som har förstörd miljontal människors liv. Jag snackar naturligtvis om World of Warcraft, eller WoW som det heter i de sönderlanades munnar. Själv har jag, tack och lov, aldrig lirat djävulsspelet (förutom en kvart på en gratisversion, tröttnade sen), men jag har sett vänner, klasskamrater och andra förstöra sina liv pga WoW. Istället för att hitta på grejer med sina kompisar, stänger dom in sig i sina rum, med ett livslångt lager cola och chips, och avskärmar sig helt från världen. Olyckligtvis hamnade jag i en klass med mängder av sönderlanade WoW-missbrukare (förutom NV3 är vår klass, Te3, den största lan-klassen på skolan) och man får hela tiden höra konstiga uttryck som är helt oförståeliga för oss normala människor som inte bor framför datorn. När (om) ni bildar familj, och era barn frågar vad ni gjorde under gymnasietiden, ofta den bästa tiden i en människas liv, kommer ni att skämmas och bli ångerfulla. "Eh, öhm, jag spelade ett spel under dom åren" Förutom det då? kanske era barn undrar. Dina kinder blir varma och du känner en klump i halsen, harklar dig och säger: "Öööh, eh, är det inte dags för er att gå och lägga er nu?"

Blizzard borde märka sin livsförstörande produkt med "WoW är starkt beroendeframkallande och kan allvarligt skada din hälsa"

Välkomna! (Jag hatar Kevin Borg)

Tjena! Kul att folk lägger sig i och disskuterar på min blogg, sånt gillar vi! Gabbe (som oftast är emot) och Jonas (min vapendragare), fortsätt med att kommentera och argumentera! Kul också med nya läsare, såsom 08:or (Marre) och glupska korvätare med hockeyfrilla (Jakob). Sprid SC Army vidare, pågar! Ska även tillägga att Jakob var väldigt tydlig när han kommenterade, han skickade nämligen sin kommentar två gånger (med två olika signaturer). Skicka en gång till, så alla förstår.

HORA! Precis när jag nästan hade skrivit klart när jag fick höra en hemsk röst på Spotify. Jag har hört den innan, ni har hört den innan. Självklart är det det inavlade horludret Kevin "Hej-jag-är-en-Idolfikus-våldta-mig" Borg som tvingar mina stackars öron att lyssna. Förutom Jolles, är Kevin Borgs röst den mest störande någonsin. Avlid, ditt äckliga snöre! För 293:e gången fick jag höra "Hej, mitt namn är Kevin Borg(väldigt dålig svenska), hoppas ni har det fantastiskt(fortfarande väldigt dålig svenska, samt efterföljt av ett oförståeligt mummel), och eeeeh lyssna gärna på min nya singel (ännu sämre svenska, med bögig accent). Håll käften, din golande jävla pajas.

Natacha har gjort det igen!

Läste ett gammalt (från 24 Juli -08) inlägg från Natacha Peyres korkade blogg, och det gjorde verkligen min dag! Det är helt sinnessjukt vad efterbliven och ointelligent hon är, man börjar faktiskt undra ifall hennes gigantiska bröst snor energi från hjärnan. I detta inlägg påstår jubelidioten att USA inte har varit på månen, att allt är riggat och är en bluff. Jag citerar smartskaftet:

"Tror ni att USA har varit på månen, det finns många argument som talar emot det.
Om de nu hade varit där, varför har det bara dokumenterats den första gången de var där?
Och hur skulle de fått flaggan att vaja på en plats där det inte finns någon luft?
Ville USA bara vara bättre än Ryssland och kom på idén att, om ryssland var först i rymden så skulle de vara först på månen?

Jag tycker detta är väldigt intressant."

Har läst många korkade saker på hennes blogg, men nu överträffade den IQ-befriade bimbon sig själv i dumhet. För din eget bästa Natacha, låt ingen annan ta del av dina skrattretande tankar. För din egen skull, retard.


Fy, Jonas

Fick idag höra av en kille, inga namn men han är 22 år och gymmar på Shape, att anledningen till att Jonas Brandholm gick ifrån min lägenhet redan 09.30, även fast vi festade till 06.30, var att han inte vill hjälpa till att städa. En av mina trognaste läsare svek alltså mig och orkade inte hjälpa till att städa upp det lilla! Usch! Det ska också sägas att det tog mig och Skunk-Anders ca 5 minuter att städa upp allt, väldigt ansträngande med andra ord. Jag gillar inte din lilltå lika mycket nu längre, Jonas.

Från en sak till en annan: Mina grannar ringde till polisen för att vi spelade hög musik på lördagsnatten, trots att vi stängde av när dom sa till. Larvigt.

När jag ändå är igång kan jag ju nämna också att jag sammanlagt sov ca 9 timmar mellan fredag och söndag, så när jag helt slut, däckade av trötthet klockan halv 8 på söndagskvällen ville jag ju gärna sova hela natten. Men icke, efter en dryg timma ringde min vän Gordan och väckte mig, han ville ha sin tomma väska, och min störda sömnrytm gjorde att det tog  mig 4 timmar för att somna om. Hade det inte för att det var du Gordan, så hade jag blivit arg!

Snälla, låt mig slippa läsa!

Snacka om blogg-boom i Aneby och Tranås. Efter att världens bästa blogg Seven Camels Army slått igenom med dunder och brak hör det nu till vanligheterna att folk kring mig skriver ned sina (ointressanta) tankar och försöker tvinga sina stackars kompisar att läsa skiten. Alla är visserligen inte dåliga, men i Sverige finns det ju bara två läsvärda och intressanta bloggar, det vet ju alla. Alex Schulmans på 1000apor och så, självklart, den legendariska SC Army. Nothing else matters. Vi vill inte läsa vad du åt till frukost, vilken tröja du ska ha på dig på festen, att du känner dig lycklig, ledsen, besviken osv, osv.

Ett väldigt bra exempel på en usel blogg, som är så ointressant att man blir illamående, är Natacha Peyres. Ett utdrag:

"Nu är jag hemma, trött som fan. Känns som att man inte har sovit på veckor :) Mina vänner är ute och festar, men slut som jag är stannar jag hemma. Packade precis upp alla mina kläder, lagade mat och nu ligger jag här i soffan och känner att det är ansträngande att röra på fingrarna för att skriva :) Jag är en sällskapsjuk människa men just nu njuter jag att vara ensam...idag gillar jag tystnaden Fan vad härligt det är att vara hemma ibland. Hahha, imorgon kommer jag att beklaga mig över att jag känner mig ensam igen :) Nej nej nej, jag ska upp tidigt och faktiskt jobba hela dagen. På tal om ingenting, så har jag tänkt på att jag måste styra upp det här...vill känna mig hemma."

Jag ser fanimig inte någonting intressant i denna text, gör ni? Så här ser Natachas blogg ut, rakt igenom. En jävla massa ointressant dösnack, som ingen, verkligen ingen är intresserad av. Om hon har någon form av intelligens i sitt pantade huvud så borde hon fatta att hennes besökare på bloggen är medelålders män som vill se hennes bröst.

Natacha är inte ensam heller, 95,7% av alla bloggar jag har vart inne på handlar om stentrista vardagshändelser som får mig att nästan kvävas av mina egna gäspningar. Tröttsamt som fan!

Som tur var finns personer som Alex Schulman, åh jag älskar dig! Tack för mig!

Skäms!

Jag skäms över det, men jag gillar "If I were a boy" med Beyonce. Är jag en fag nu? Kommer ni börja hata mig nu? Jag borde ta fram revolvern direkt, detta håller inte.

För övrigt så var det en kanonkväll i Jönköping igår, där höjdpunkten var Sållarp, som återigen överträffade sig själv i dumhet!

Blondinbella borde skjutas

Ber om ursäkt, glömde skriva ned en sjukt störande grej jag fick reda på förra veckan. Aftonbladet gjorde ett reportage om Blondinbella, fy fan vad jag hatar det ludret hur fan kan ett sånt helblodsäckel få så mycket uppmärksamhet? I vilket fall som helst kom det fram att hon nu tjänar 500.000 (fem-hundra-fucking-tusen) kr om året, för att hon driver en urusel, trist och genomäcklig blogg(och har designat något fult klädesplagg)!  Detta gjorde mig så sjukt jävla förbannad, hur fan i helvetes jävla Mjölby kan den tjackhoran tjäna guld genom att varje dag skriva grottmänniskoinlägg som "Heej, idag var jag och klippte mig på Gullans Klippställe, jag blev såååå nöjd XDXDXDXD" och "Åh, jag gick till Kjellmans laserbehandling, nu är alla mina fjortisfinnar borta, funkar garanterat XDXD" Hela tiden, utan undantag, fyllt till bredden med smygreklam, för en massa jävla skönhetsfirmor, klippställen, klädaffärer, bla, bla  bla, mjölby, bla bla, och fans moster. VEM FAN LÄSER SÅNT?! Jävlar, fan ,slavbög, helvete, Johan Palm, pissluder, satan. Blondinbella borde skjutas.

Skönt att få ur mig allt vrede, nu blir jag lugn i Jönköping ikväll :) pusshej!

Gud finns

Gud finns. Jag är helt säker, grejen som hände idag är ett tydligt tecken på det. Gick in, sliten som fan efter ett segt gympass, på Konsum och skulle köpa mig en återställare (en snickers, det du Jolle), när jag ser döden i vitögat. Hela jävla affären är full av folk, och de 2 kassaköerna radade upp sig ända bort till chipshyllorna. Jag plockade min snickers, såg alla 70-plussare i kön (förmodligen arslet fullt med bonuskort och rabattkuponger), hann svära några ramsor tyst för mig själv, när plötsligt Gud klev in i bilden. Precis när jag skulle ställa mig i den kilometerlånga kön, när jag hörde den ljuva stämman "Den här kassan går också bra nu". Kan knappt beskriva med ord hur lycklig jag blev, att för en gångs skull slippa alla  senila, skrynkliga kärringjävlar, tack Gud!

En annan händelse som förgyllde min dag var farbrorn som kom in på gymmet. 50+, svintajta cykelkläder i glada färger och en mustach som hade fått Freddy Mercury, om han hade levt, att börja grina av avundsjuka. Gym-pajasen såg kort och gott ut som en inlagd hippiesill.

För övrigt hade jag igår oturen att träfffa på Simon Hellström, ni vet äcklet, tre gånger. Dagen var minst sagt förstörd.

Vem fan vill lyssna på Kevin Borg?!

Finns inget gott som inte för något ont med sig, det fick jag erfara idag. Hade installerat musikprogrammet Spotify, det bästa programmet jag någonsin haft, och satt och lyssnade på The Trooper med Iron Maiden, när plötsligt låten bryts. Istället fick jag höra en hemsk stämma som ljöd: "Hej mitt namn är Kevin Borg, tidigare i år vann jag idol (vem fan bryr sig?) och nu har jag släppt en ny singel. Lyssna gärna på den!"

Alltså, dom avbröt mig när jag satt och njöt åt Iron Maiden för att jag skulle bli upplyst om att en ful, äcklig jävla idolbög hade släppt en ny värdelös singel?! Vem fan bryr sig om att den sliskiga taniga fikusen har gjort en usel låt, vem fan kommer att lyssna på den? Förutom knappt byxmyndiga fjortisar, som ändå är för efterblivna för att kunna installera Spotify?

Kevin Borg borde, precis som Darin och Johan Palm, våldtas, misshandlas och slängas på en hög, så vi kan bränna upp avskummen.

Som sagt, jag visste att det var något fel på programmet, det var för bra för att vara sant. Smäller snart.

Comeback om gnällig jävel och störande fjortisar

Jaha, bara en dryg vecka efter att den legen... vänta lite... dariska bloggen lades ner gör alltså SC Army comeback. Men vad gör man inte för sina trogna läsare (i detta fallet Ludde) ? Men ska lugna alla er som ligger sömnlösa på nätterna i väntan på att få en känga av mig, för jag kommer aldrig mer skriva skit om någon i min närhet, även om det med all säkerhet kommer kännas lockande.

Anledningen till den otippade comebacken är några sjukt störande grejer i Bredstorpshallen tidigare idag. Till att börja med kan jag ju skriva att TAIF spelade som våldtagna flickjuniorer och fick stryk med 6-0 mot de snela vita hestarna, Vita Hästen. Sen hamnade vi precis framför en sjukt negativ, sur, gnällig och ständigt klagande gubbe som hela tiden skulle säga sin åsikt (som varken vi eller hans kompis, stackars honom, ville höra). Idioten hittade fel exakt överallt, även när Tranås för en gångs skull var bra, antingen skjöt de för lite, när de väl skjöt så borde de ha passat, var det inte det ena så var de det andra, nöjd var han i vilket fall som helst aldrig, gubbjäveln. När aset, som förmodligen aldrig har vart omtyckt av sin mamma, hade predikat i över timma om hur dom kunde spela bättre, att de var deras sämsta match han hade sett och att "Fan Magnus, du spelar ju som en jävla kärring", så tröttnade hans kompis och frågade hur många matcher han egentligen hade sett i år. Kötthuvudet började då stamma och harkla sig; "Ööh det är väl en 4-5 matcher". Jävligt insatt med andra ord, nästa gång håller du käften din gnällspik.

Att tvingas stå ut med neandertalaren bakom mig var dock inte det värsta under matchen. För en par rader snett ovanför oss stod 3-4 extremt jobbiga och störande fjortisar, som så fort Vita Hästen hade pucken skulle skrika allt vad dom hade. Äckliga jävla pissluder, snälla revolvern var är du ? Förmodligen var dom tillresta hockeyhoror som skulle bli stockade av Vita Hästen-lirarna efter matchen, något annat kan jag inte tänka mig, och i deras pannor stod det "Hej-jag är fjorton år, är jävligt ful och jobbig och gör allt för att få uppmärksamhet, snälla kom och ha sex med mig".

Ja, dom hade stora pannor.

Alltså, i tre timmar fick vi stå ut med att se TAIF bli våldtagna upp och ned, höra på en eländig gnällspiks jävla klagande och uthärda ett gäng vidriga fjortisars skrikande. Jaja, vi hade i alla fall tur med vädret... nej, förresten... Sverige...Januari... det senaste tar jag tillbaka...



Läsare före vän?

Fick en väldigt kommentar av min vän (hoppas jag kan kalla dig det fortfarande?) Alexander Singleton, gå gärna här och läs den. Har haft bloggen för skojs skull, för att driva med folk på ett ironiskt sett och skriva om saker som jag stör mig på. Detta har gått till överdrift, folk nära mig tar illa upp och det är självklart inget jag vill. "Välj mellan vänner och läsare" skriver Singleton. Självklart ett lätt val, jag kanske är dum i huvet, men jag är åtmistone inte dum i huvet. Självklart väljer jag vänner framför en meningslös blogg som snittar 30 besökare per dag. Vill inte förlora vänner för att jag på ett skämtsamt sätt driver med dom. Har aldrig, okej några undantag, menat illa, men tyvärr har det i många fall missuppfattats. Ett exempel: "Kritik för att inte våga stå upp mot sin pappa", antar att Singleton menar mitt inlägg om Martin Hillberg. Hade aldrig skrivit det om jag visste att det inte gick att skämta med Hillberg. Nu gjorde jag det och visst var det inte bara snälla ord, men det är ju inget illa menat. Och jag har absolut inget emot Robin Hanssons och Alexander Singletons stil/musiksmak, även det blev missuppfattat. Dessutom hade någon frågat Singleton ifall jag var rasist, vilket gjorde mig chockad. En av mina bästa vänner, Bruno är mörkhyad och har även ett flertal utländska vänner så det var det värsta jag hört på länge. Alla kritiseringar har dock gått till överdrift och jag vill inte bli uppfattad som en dryg idiot. Detta plus att jag självklart väljer vännen före den trogna läsaren (sorry Jonas) gör att detta blir mitt sista inlägg. Tack så mycket alla.

Seven Camels Armys årskrönika!

Precis som utlovat, här kommer Seven Camels Army's efterlängtade årskrönika, en sammanfattning av årets mest störande händelser, jobbiga personer och outhärdliga tv-program, bara för att nämna några grejer. Luta er tillbaka i era (förhoppningsvis) sköna datorstolar, duka upp med kaffe och tilltugg, gör er bekväma och njut!

Oj vad svårt det var att börja, har ju funnits så mycket att störa sig på i år, vi snackar låtar som "Mercy" (med Duffy) och "I kissed i girl" (med Kate Perry) som är helt avskyvärda, vi kan nämna att Citygrillen gav mig en halvrå hamburgare som förseglade mig på toaletten dagen efter, eller varför inte ta en färsk händelse? Jo, det är ju så här att vissa personer tycker att det är fruktansvärt coolt, och manligt, att slåss och härja på fyllan. Vissa personer når Nirvana och har även nått höjden av tuffhet. Ett exempel på en sådan "grym" person är Tomas Aronsson, som utan större anledning, skallade mig blodig på nyårsafton. Tomas är vanligtvis en snäll person, har aldrig haft problem med honom, men han klarar tydligen inte att dricka sprit. Var nykter, för helvete.

Under året som har gått har jag blivit utsatt för ett flertal av olika typer av störningsmoment, jag ska ge er några exempel på olika kategorier:

A: Tänk dig detta scenarie: Du har bråttom, är allmänt irriterad eller rastlös och någon, några eller något tar alldeles för lång tid på sig. Ett lysande exempel är när man helt utsliten, efter en tuff dag i skolan och ett jobbigt gympass, ska in på konsum och köpa en Redbull och man framför sig i kön har en extremt långsam, senil och jobbig kärring som fipplar med bonuskort, rabattkuponger och tappar mynt. Kan man undvika att blev helt vansinnig? Även bilköer och tjatiga släktingar i telefon när man kollar Family Guy ingår i denna kategori.

B: Personer som är sjukt jobbiga, tjatiga eller i vissa fall bara är äckliga fjortisar och finns till (tex Darin, Johan Palm).
Kan ju börja med att nämna två stycken som dessvärre går i min klass. Godis-Jolle som alltid försöker vara rolig (men som alltid misslyckats) och är allmänt jobbig och Robert Kontkanen, en kille som aldrig håller käft och som med största säkerhet kommer att leva sitt vuxna liv på ett mentalsjukhus. Åh, jag glömde att jag har en till i klassen jag stör mig på. Det är nämligen så att jag stör mig på besserwissrar, personer som tror att de vet bäst hela tiden, och följdaktligen så stör jag mig på Richard Bremer. Det går inte en dag utan att han ska påpeka minst 27 grejer, vilket gör mig och många andra förbannade. Han har även en spärr som gör att han inte förstår skämt och ironi, sorgligt var ordet.

C: Vissa yrken som får mig att se rött. Finns misslyckade personer, som visserligen gör sitt jobb, men som förtjänar långa fängelsestraff, för att inte säga döden. Räcker väl bara med att säga vakt, så tror jag de flesta som läser detta får mord i blicken. En vakt, framförallt en nattklubbsvakt, är en stor, ful, fet idiot med en IQ som underskrider gränsen för en dum neandertalare. Så fruktansvärt korkad, elak och efterbliven kan inte en människa vara, så jag säger det, än en gång, vakter är djur. Andra yrken som borde bestraffas med skott i pannan är lapplisor (älskar att förstöra en människas dag), telefonförsäljare (Finns ingen som kan göra dig så uppretad som en idiot som aldrig ger sig, lägg på för helvete) och SJ-arbetare (dom hatar jag bara).

Nåväl, dessa är Kongos tre huvudindelningar, finns givetvis mycket mer att störa sig på, men det flesta störningsmomenten kan delas in i ovanstående tre kategorier. Som sagt, finns många småsaker att störa sig på, såsom särskrivningar, urusla tv-serier (OC, One tree hill) och mesar som är anonyma när de tex kritiserar min blogg, men jag ska nu lista årets 5 mest störande grejer alla kategorier:

5: Rix FM

Helt otroligt dålig radiostation som spelar samma låtar (som dessutom är usla) om och om igen, dygnet runt, vecka efter vecka. Jag fick denna hemska erfarenhet när jag jobbade på Sealed Air i somras. I 5 veckor var Rix FM i stort sett på i ett kör och jag fick uthärda Duffys "Mercy", Nickelbacks "Rockstar" och Jason Mraz "I'm Yours" så många gånger att jag blev galen. En vecka till och jag hade tagit min revoler och gått ut i skogen.

4: Johan Palm och hans mentalsjuka fan

Jag hatar Idol så jag försöker undvika det helt, men ett avsnitt och ett par länkade Youtubeklipp, fick mig att vilja döda fjortis från Mjölby, Johan Palm. Står verkligen inte ut med att se honom och höra hans pipiga röst. Vafan är han kastrerad eller? Om det inte vore nog med det, så har han ett fan som förutom att hon har ett sjukt fult efternamn (Stamatopoulou), är helt efterbliven, gravt psykiskt sjuk och... ja.. väldigt äcklig. Att hon diggar Johan Palm borde väl räcka för att utses till Årets idiot, att hon sedan illskriker när hon ser honom, skämmer ut sig för halva svenska folket och påstår att Mjölbyfjanten betyder mer för henne än hennes familj... ja, jag är mållös. Hitler, släng dig i väggen, detta pucko är mer hjärnskadad än vad du är.

3: Kärringar i matkön

Ni som har orkat kämpa er igenom all smörja jag har skrivit har sett min motivering. Dessa senila, sega, tröga, äckliga kärringar kan förstöra en hel dag för vem som helst. Sätt åldersgräns på varuhusen, snälla, jag står inte ut! Det kanske är lite långsökt, men detta är en motiv för att döda. Så, släng ut alla gamla sniglar, eller införskaffa en kassa ämnad för äcklena så vi normalt folk utan bonuskort, rabattkuponger och en inavlad hunds närminne, slipper tänka mordiska tankar varje gång vi ska in och köpa kvällsblaskan.

2: Klimatet i Sverige

Hur jävla sorgligt är det inte att när man kollar ut genom fönstret 8 månader om året i detta förbannade land, att allt är mörkt, grått och ruggigt? Jag vet inte vad vi svenskar har gjort för fel, att Ryssland har det svinkallt och rått är väl inte så konstigt med tanke på att 96 % av befolkningen är nedsupna alkisar, men vi i Sverige?! Vi svenskar som alltid är lagom, som alltid gör rätt för oss och ber om ursäkt 187 gånger om dagen osv. Ska vi belönas med en fruktansvärd kyla, regn, slask, dimma och ett ständigt mörker? Vad har vi gjort för att förtjäna att skrapa rutor på bilen, skotta snö och köra ihjäl oss för att vägarna är så jävla hala? Att vara förkylda hela vintrarna är inte heller så kul. Fy fan.

1: Nattklubbsvakter

Kommentarer överflödiga.

* * * * *

Sådär alla äckel, det var allt från mig! Hoppas ni tyckte om min lilla krönika (annars smäller det ju) och att ni får ett fortsatt äckligt år! Kommer inom några dagar ha en "gala" här på Seven Camels Army där jag utser "Årets..." inom olika genrer, t ex Årets Idiot, jobbigast på fyllan, trögaste, tjatigaste osv, osv, osv. Hade tänkt och ta det idag, men efter denna mördarkrönika är jag helt slut (samtidigt som How I Met Your Mother-abstinensen börjar göra mig galen), så jag sparar utnämningarna till ett senare tillfälle.

Puss på er alla, och på återseende! Kamelen.

P.S. Säkert många stav fel eller liknade men jag orkar fan i mig inte kola upp det, är helt slut sa jag. De som envisas ändå med att rätta mig, torget kl 03.00, kom ensam.


RSS 2.0