Problemfyllt i vakten

Blir så förbannad över all hysteri om barnasvälten i Afrika och om någon jordbävning som kostat några huntratusen liv, kom till kasernvakten på Livgardet så kan ni få se på annat. Nu snackar vi riktiga problem, här är några skräckexempel:

* Nyligen tog Colan slut, vilket betyder att vi får klara oss utan det svarta guldet till imorn eftermiddag. Ska också tilläggas att all Loka och Fanta också är uppdrucken, ni kanske förstår vilket helvete vi genomlider.

* Vi har sett alla filmer i hyllan 2-3 gånger om, vilket gör att vi blir extremt rastlösa. Så rastlösa att vi tittar på "Casper - det snälla spöket" nu.

* Ingen orkar diska i vakten, så nu är diskhon full av smutsiga tallrikar, vilket i sin tur leder till att man SJÄLV måste diska om man vill dricka eller äta något.

* TV:n är alldeles för liten.

* Ibland när man ska till maten finns det ingen fordonsförare tillgänglig. Man måste alltså GÅ de 200 meterna till matsalen.

* Innan varje uppställning (kl 06 och 18) måste man städa i dagrummet, annars blir insatschefen arg. Vadå slavarbete?

* Marschkängorna är osköna. Förstår inte varför vi inte får glida runt i foppatofflor?

***

Har man inte råkat ut för facerapes eller andra jävulskap innan, gör man det garanterat när man sitter i vakten med India. Över och ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0