TV-plågan

Borde ha tagit upp det här världsproblemet tidigare, är hemsk ledsen för att jag är sent ute. Vi snackar om en otroligt tjatig och gäll kvinna, vars vidrighet inte går att mäta med modern teknologi. En kvinna som nästan är lika jobbig som Anna Anka och som senaste året spridit skräck i TV-apparater i Sverige, samt resulterat i att ett antal middagar kastats upp på soffbordet. Satmaran i fokus är självklart Petra Mede, en rikshäxa som inte ens den desparataste sexmissbrukare hade velat ha sex med, då denne stackare hade tvingats höra hennes gälla stämma i sängen.

Kort och gott, blandar man ihop totalt poänglös humor med ett falskt, gällt skratt och en extremt jobbig röst som kan skära igenom stål och garnerar med en utebliven intelligens, mixar allt i en mixer och försöker framställa en människa, ja då har du lyckats skapa Petra Mede. Kväll efter kväll, när man vill avnjuta en stund framför Parlamentet eller Roast på Berns och skratta åt roliga komiker, tvingas man stå ut med denna hopplösa och odrägliga "människa".

Problemet sträcker sig dock högre upp. Jag menar, vilken korkad TV-chef vill ha med denna samhällsplåga i sitt program? Och ännu värre, vilken idiot, som blev tappad som barn som liten, ger henne en egen TV-show? Detta blir en intressant ståndpunkt till nästa val, det programmet som motarbetar och vill landsförvisa Petra Mede har onekligen halva foten i regeringen.

***

Adios (yeah, SCA är mångkulturell)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0