Knytnävesutdelning

Söndag idag, alltid lika roligt. Jobbigaste helgen på länge, jobbade hela fredagen i huset i aneby och körde ett flyttlass till Falkenberg på lördagen, men nåväl, till saken. Jag vet ju att ni gillar listor, så därför listar SC Army de som just nu mest förtjänar ett knytnävesslag mellan lysmaskarn:

* Mackan Edlund

Ena halvan i wannabe Filip och Fredrik-duon "Erik & Mackan" har börjat blogga på den kungliga sidan 1000apor, och han är så fruktansvärt dålig. Helt ointressanta inlägg utan krydda i, han särkriver och jag misstänker starkt att han är mytoman. Du kanske har många tittare på ditt och det andra tjockhuvudets usla tv-program, men din blogger håller samma klass som Natacha Peyres. Smäll borde du ha.

* Gud

Han skapade mig med en ständigt krånglande ljumske, jävligt omoget. Vänta bara.

* Tomi Maanoja

Målvakten i AIK bröt under en match benet rakt av. Det kan den äckliga gnagaren ha, och hoppas han bryter sitt andra snart.

* Linda Rosing

Är det ens möjligt att tycka om Linda Rosing? Hon är en vidrig, slampig bimbo med en IQ så låg att man tappar tron på mänskligheten. Och nu ska slynan få ett eget tv-program där medelålders äckel till män ska dejta den söndersminkade pajasen, motbjudande är ordet. Rosing, du är, och kommer alltid att vara, sveriges största äckel. Skit på dig.

* Rihanna

Tjejen med världshistoriens största panna, valde att gå tillbaka till Chris Brown, trots att han totalt mosade hennes ansikte för ett tag sen. Nu förtjänar hon faktiskt en smäll, kom igen Chris!

* Johan Palm

Den fula snorungen från Mjölby förtjänar alltid en smäll.

***

Jonas, du och jag vet ju en till som förtjänar en feting i plytet...

Kommentarer
Postat av: Jonas

Klockren lista. Och ja, en person med lägre IQ är svårt att hitta.

2009-03-01 @ 17:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0