Ej uppmärksammade störningsmoment

På sistone har jag inte skrivit om så många störande vardagshändelser i mitt liv, detta beror inte på att jag har blivit god, utan på att jag har en extremt trött period. Trots att jag knappt har något i skolan, jobbar eller tränar särkilt är jag helt slut när jag kommer hem varje dag, vilket leder till att jag har blivit bästa vän med tv-soffan, vilket i sin tur leder till att jag inte har så mycket att störa mig på. Fick ju i förra inlägget till och med gräva djupt i arkivet för att komma på nåt att störa mig på, min första uppkörning, så allt står ju uppenbart inte rätt till. Även i detta inlägg får jag göra er lite besvikna, inga kärringar i konsumkön eller nattklubbsvakter denna gång heller, men däremot en liten sammanställning över jättesmå grejer, som till synes kan verka ofarliga och oskyldiga, men som i själva verket kan vara väldigt störande. Läs, och håll käften:

* Alltid när jag har parkerat bilen får jag tio sekunder senare en oförklarig minneslucka. Glömde jag att låsa bilen? Jag letar i minnet, men det är helt tomt, har jag blivit senil redan nu? Tio av tio gånger har jag självklart låst bilen, det är en automatisk handling, men lik förbannad ska man bli paranoid och gå tillbaka och dubbelkolla. Alltid! Visserligen är det inte många meter tillbaka till bilen, med det är onödiga och jobbiga! Speciellt klockan 8 på morgonen. Och inte vågar man chansa på att man har låst heller, den gång jag råkar glömma är det väl en polack som får nys om det.

* Ta på sig strumporna på morgonen. HELVETE, det är ju rena jävla livsfaran. Här kan ju benpipor och knäskålar flyga åt alla håll om man har otur, för att sätta på sig strumpor med 1 kg grus i ögonen, tidigt på morgonen när kroppen är stelare än ett riksdagsmöte, det är INGEN dans på rosor.

* Klippa tånaglarna. Inte så jävla lätt när man är smidig som ett kylskåp, slutar allt som oftast med att ryggen blir spiralformad och man får gå till skolan som Quasimodo. Ska man behöva börja på gymnastik för att smärtfritt kunna klippa naglarna? Är det det du vill Gud? Får göra som Koffe, låta sin pappa hålla i saxen.

* Kollade hockey på kanal 9 ikväll och fick en sak väldigt klart för mig. Precis som alla kanaler måste kanal 9 slänga in en kärring i varje sändning, åt helvete med jämnstäldhet inom hockey, det är ju för fan en sport för män. Kvinnliga inslaget ikväll var Ebba Cederschiöld, en jobbig tant som uppenbarligen är anställd för att ställa dumma frågor till spelarna. Hon är riktigt dålig, till och med sämre än Marie Lehmann på SVT, d.v.s sjukt dålig. Kärringar kan få kommentera bandy, dart, rullstolsbasket och andra "sporter" som ingen bryr sig om, men ge fan i hockeyn!

* Hittade en äpple i köket som såg riktigt hårt och gott ut, men det visade sig vara mjukt och äckligt. Sjukt störande, jag som var sugen på ett äpple.

Får räcka så, är för trött för att att komma på fler saker. En sak som dock inte är störande, är att senaste avsnittet med Family Guy är ute nu. Har redan sett det, annars hade jag kissat ned mig av glädje.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0