Grönkläder av

Efter en lång period i kronans tjänst, utan några längre ledigheter, var det äntligen dags för lov. Inget ont om lumpen, men det ska faktiskt bli riktigt skönt att slippa grönkläderna i några veckor. Lovet började dock inget vidare, 17.21-tåget som går direkt till Tranås visade sig gå alla dagar utan på lördagar och jag fick vänta till 18.21, vilket även tvingade mig att byta i Mjölby. Hu. Olyckan fortsatte på McDonalds där ketchupen var slut och när jag väl satt mig så började de spela "Mercy" med Duffy på radion. Kort och gott, en katastrofal början på lovet. 21.12 äntrade jag den ständigt sovande staden Tranås, där lite festligheter väntade. Jag började att förstöra min manlighet genom att dricka vitt vin på förfesten (fanns för i helvete inget annat) och fortsatte att sjunka när jag hängde med till Parken, där Barbados(!!) spelade. Jag hade nu grävt ner mig så djupt att jag kunde svära på att jag kände hettan från helvetet. Nåväl, nu är jag hemma, och fan vad det ska mullas de här veckorna.

***

Elitsoldat Johansson gjorde "patron ur" på AK5:an med ett laddat magasin i. Inte så smart med tanke på att man laddar en kula i loppet när man gör det. Efter att ha gjort "patron ur" 829 gånger under värnplikten tycker man ju att man ska komma ihåg att ta ur magget, men icke. Pang sa bössan, NEEEEEJ hade förmodligen Fänrik Daumas sagt om han varit närvarande.

***

Idag är det den 7:e December och från och med nu utnämner jag denna dag till "Särskrivningens dag". Kom ihåg det. Nästa år och alla år efter det ska detta firas med prinsess tårta.

***

Bonde söker fru, Ensam mamma söker, Paradise Hotel, Robinson, Mammas pojkar. Listan kan göras oändlig, hur jävla många dokusåpor har vi nu? Kollar folk på sån dynga? För 10 år sen följde halva Sverige Expedition Robinson, man mer eller mindre kände varenda deltagare, var de bodde, favoriträtt osv. Nu har de giriga TV-pamparna tagit dokusåpandet till en outhärdlig nivå, usch är bara förnamnet.

***

Av erfarnhet vet jag att jag har en del korkade läsare så jag säger det nu: Jag särskrev prinsesstårta med flit. Så, nu behöver ni inte skämma ut er i kommentarsfältet. Hejsvejs.

Kommentarer
Postat av: müsli

"Av erfarnhet vet jag att jag har en del korkade läsare så jag säger det nu: Jag särskriv prinsesstårta med flit. Så, nu behöver ni inte skämma ut er i kommentarsfältet. Hejsvejs."Att du skrev prinsess tårta med flit, det borde alla normala människor förstå. Men däremot heter det särskrev och inte särskriv :)Gillar din blogg starkt, keep it up!

Puss

2009-12-07 @ 16:38:13
Postat av: 438 Blondinbella

Ehhh, PRINSESSTÅRTA heter det! Inte "prinsess tårta". Jag tycker bara så illa om särskrivningar..typ..

2009-12-08 @ 13:16:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0