Seven Camels Army önskar God Jul!

Så här till jul hivas det ju julklappar hit och dit, och även Seven Camels Army känner av julstämningen (trots att man är helt jävla neddäckad av förkylning, tack Sverige) och bjuder alla läsare på en julklapp i form av en lista. En lista om saker som man kanske inte tänker på, men faktiskt är rätt störande.

* Handtork på toaletter

Istället för att kosta på att ha pappersservetter på toan, så ska det snålas och man ska tvingas stå under en handtork för att få händerna torra. MAN BLIR FAN INTE TORR!

* "Läkemedel" för förkylning

Kan Yang, örttextrakt, honungste, m.m, m.m. SLÄNG SKITEN! Det funkar inte, inse det. Åk utomlands för helvete, är ju som skrivet i sten att man ska vara förkyld och jävligt November-Februari i det här jävla landet.

* Usel TV

Svensk TV kommer förmodligen inom en snar framtid skriva in sig i rekordböckerna, det börjar nämligen blir pinsamt hur mycket som man ska tvingas uthärda när man slänger sig i TV-soffan. Om man bortser från bästa sändnigstid (20.00-23.00) ska man vara oerhört lycklig om man slår på dumburken och det inte visas matprogram, outhärdliga dokumentärer, bingo eller någon fullständigt usel tv-serie á la Dharma & Greg eller Våra värsta år. Innan 20.00 visas ett (1) bra program, Simpsons, och eftersom man redan sett alla Simpsonsavsnitt två gånger om känns det rätt onödigt att slå på TV:n. Nu har de slutat visa Family Guy också, som om det inte vore nog med elände.

* Idol

Snälla TV4, lägg ner skiten nu! Vi vill inte se fler äckliga fjortisar (Darin, Johan Palm), skrikande mentalsjuka (Anna-Lisa Stamatopoulou) och efterblivna programledare (Peter Jidhe). Vi blir äcklade.

* Anonyma mesar

Finns det något löjligare än folk som går in på forum, bloggar, gästböcker för tex något lag och anonymt kritiserar och snackar skit? Förmodligen inte, så jävla ryggradslöst och ynkligt. Kan ta exempelvis min blogg, tycker det är toppen att folk går in och tycker till, även negativ kritik uppskattas, men för i helvete, stå för erat namn era jävla mesar! Tror ni att jag söker upp er och skär halsen av er? Eloge till Viktor Möller, som tillslut vågade komma ur garderoben.

* Ointressant information på MSN

Finns människor som skriver långa texter efter sitt MSN-namn, om vad det gjorde i helgen, somras eller vad de ska göra i vinter osv. Ingen bryr sig, är det uppfattat? Ett väldigt bra exempel är Godis-Jolle, som jag olyckligtvis fick i min klass. Förmodligen har han ingen att prata med, eftersom han skriver allt han gör som MSN-kommentar. Skulle kunna binda in en hel bok av hans extremt intressanta liv.

* Engelska texter

Finns även de som är oerhört häftiga, som har en engelsk töntig text efter sitt MSN-namn. Jävligt grymt! Vi lever väl i Sverige, varför blanda in massa engelska? Det är INTE coolt.

* Särskrivningar

Ojojoj, vad störande det är med särskrivningar. Kan förstöra en hel dag när man ser folk som är på "jul bord", som har varit på "hockey match" eller som tyckte att "Jul showen" var bra. Att inte särskriva fick vi lära oss för en herrans massa år sen, snälla låt oss slippa se sånt mer!

Hoppas jul listan var till er belåtenhet, kommentera gärna ifall ni håller med eller inte, eller ifall ni tycker att jag har missat något!

God Jul alla(utom Simon Hellström)! See ya later - alligator (kände att en engelsk text skulle vara en bra avslutning)


Kommentarer
Postat av: Larsson

jo, god jul pårej med!

2008-12-23 @ 13:14:13
Postat av: Simon

Word. Bra lista.

Ha en äcklig jul

2008-12-23 @ 14:03:18
Postat av: Anonym

Bra lista, lite kul att du skriver en "Jul lista" där du klagar på särskrivning. God jul.

2008-12-23 @ 16:33:51
Postat av: Söderby

Förstod att det skulle komma in en anonym och kommentera. Jag var a b s o l u t inte ironisk när jag särskrev på slutet.

2008-12-23 @ 18:42:08
Postat av: sk

Söderby.. får tack för en läsvärd blogg

God Jul på dig

2008-12-23 @ 21:16:14
Postat av: erik göran

haha klockren..håller med på många av punkterna och skulle kunna fylla ut listan ytterligare. God Jul mannen!

2008-12-24 @ 00:27:46
Postat av: Jonas

Coola anonyma killen som inte fattar ironi!

2008-12-24 @ 18:32:07
Postat av: Jonas

Också kul att du som är anonym citerar helt fel, Söderby skrev: "jul listan" och inte en "jul lista".

2008-12-24 @ 18:34:45
Postat av: Redaktörn

När kommer årskrönikan då Söderby?



Ser fram emot en fin sammanfattning av årets mest minnesvärda händelser!

2008-12-26 @ 19:17:50
Postat av: natta

haha grejen är att när det är engelska ord så är det alltid särskrivningar , så hockey match är inte fel haha, nananananana .... nä, men jag håller med är allergisk mot skiten.

2009-01-04 @ 12:33:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0