Topp 10 TV-karaktärer

10. Charlie Runkle, Californication

Machoförfattaren Hanks lite speciella agent, vars främsta kännemärken är hans taskiga tajming och att han tänker med könsorganet. Flintskallig, tjock, misslyckad och helt underbar.

9. Dexter Morgan, Dexter

Kriminaltekniker till yrket, iskall seriemördare vid sidan om. Tack vare att han är så fruktansvärt genialisk flyter det på bra till en början, dock så blir det jobbigt när jobb och fritid knyts samman...

8. Thad Castle, Blue Mountain State

Amerikanska collagefotbollslagets fullständigt galna lagkapten som i varje avsnitt får för sig massa idéer, de ena sjukare än de andra. Gör allt för sitt lag, vilket innefattar hejdlösa mängder med droger, sexorgier och annat som inte står i bibeln.

7. Janitor, Scrubs

Sjukhusets mest onödiga arbetare (tillsammans med advokaten Ted, som var nära en plats på denna lista). Till synes så är han oftast i arbete, men hans huvudsakliga sysselsättning är att gå runt och jävlas med de anställda på Sacred Heart, med JD som huvudmål.

6. Charlie Harper, Two and a half men

I stort sett enda anledningen till att kolla på denna egentligen ganska halvdassiga serie. Charlie Sheen spelar i stort sett sig själv i denna serie, en alkoholmissbrukande machokille som byter tjej oftare än vanliga människor byter skjorta.

5. Dr. Cox, Scrubs

Sjukhusets bittraste och mest egocentriska typ, som inte bara har stora problem att tygla sitt humör, utan även gärna låter det går ut över hans stackars kolleger med ett obegränsat antal klassiska utskällningar.

4. The Todd, Scrubs

Sterotypen "machokirurg" har ett ansikte. Todd relaterar allt, verkligen ALLT, till sex, är smygbög och har gjort "high five" till en konst.

3. Ari Gold, Entourage

Han är elak, han är fruktansvärt rapp i käften och han är riktigt, riktigt jävla bra. Filmstjärnan Vinnie Chase hänsynslösa agent som, när han inte mobbar sin kinesiska homosexuella assistent, gör livet surt för alla i filmvärlden som kommer i hans väg.

2. John Abruzzi, Prison break

Tv-historiens hårdaste och mest obehagliga karaktär, Peter Stormare spelar en iskall och farlig typ i fängelset och höjer serien flera nivåer. Driver tiden med bland annat utpressning och maffiaverksamhet.

1. Barney Stinson, How i met your mother


Helt överlägsen på denna lista. HIMYM skulle, utan Barney, vara en rätt medelmåttig serie. Barney har gjort raggandet till en konst, är en stor motståndare till allt som har med äktenskap att göra och har vid 30 års ålder ett barnasinne som en 12-åring. Det är riktigt svårt att förstå att casanovornas casanova i verkligheten är homosexuell.

***

Bubblare: Ted (Scrubs), Nervous Guy (Scrubs), Drama (Entourage), Lloyd (Entourage), Hiro Nakamura (Heroes), T-bag (Prison Break) och Marshall Eriksen (How i met your mother).

*****

Vad tycker ni? Inte för att jag bryr mig, mitt ord är lag.





Kommentarer
Postat av: fredrik

2011-01-26 @ 10:23:52
URL: http://fredrik-d.blogspot.com/
Postat av: fredrik

Nej nej nej



8)



Adebisi, från OZ. Allt annat är en lögn. Eller varlfri karraktär från the wire.



Men du, jag hittade en fin bild på idiot-Åkesson. Jag lånar den. ;)

2011-01-26 @ 10:42:55
URL: http://fredrik-d.blogspot.com/
Postat av: fredrik

Sorry för den tomma posten. 8)



Här är din bild.



http://fredrik-d.blogspot.com/2011/01/om-sd-hade-funnits-for-100-000-ar-sedan.html

2011-01-26 @ 10:44:03
URL: http://fredrik-d.blogspot.com/
Postat av: Erik

hur fan kan hank och dexter ligga efter the todd?

2011-04-03 @ 23:00:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0