Anna Anka och andra äckligheter

Ingen har väl missat henne. Den extremt uppblåsta, silikonknarkande och korkade tjejen som får helblodsretards som Blondinbella och Natacha Peyre att verka... ja, åtminstone något mindre förståndshandikappade. Visserligen har den här ankan rätt i vissa fall (bland annat att män borde bli tillfredsställda varje morgon, misstolka mig inte - jag är ingen mansgris), men bara att titta på den barbieliknande dagisintellektuelle landsplågan får mig att vilja bajsa genom munnen.Vacker kvinna(?). Ett smakprov på hennes oerhörda äcklighet finner du här!


Den som inte tänker mordiska tankar efter detta klipp är antingen själlös, för lam för att bli arg eller helt enkelt en lika stor idiot. Kamelen själv höll jag på att kasta kaffekoppen i väggen av raseri. Att hon är en Hollywood-fru förvånar mig inte det minsta, det är väl ingen hemlighet att deras IQ sitter i urringningen och att deras uppgift i hemmet är att vara madrasser med hål i, när filmstjärnorna vill ha lite njutning mellan tagnignarna. Och "Jag har aldrig plastikopererat mig" som hon påstår. Tror hon att vi är blinda och dumma i huvudet?

*****

Nog om det, förhoppningsvis, kommande våldtäktsoffret Anna Anka och vidare till en annan plattfot. Vi ska snart få slippa Anna Karlsson och Emma Svenberg i 7 månader, vilket självklart skulle firas med fest! Taggade och glada drog halva Tranås ut till Östergötlands metropol Trehörna, där det var tänkt att vi skulle festa hela natten. Självklart blev så icke fallet, utan vid 23 så började folket åka hem och kamelen själv blev då sugen på ett litet krogbesök i Tranås, så även han hakade på in till "stan". Så långt som till krogen kom han då aldrig, utan fick halvvägs dit be föraren stanna bilen för att lägga en Vesuvio med sås. Lumpen hade gjort honom orutinerad som en 14-åring med en Zaranoff i näven och den långa festnatten slutade med att den gamle kamelen däckade i sin säng 23.30. Hans sista minne innan ögonen slöts var att han fick ett sms (som det stod "hej" i) från sin gamla wingman Jonas "Rudolf" Brandholm, som förmodligen förstod att något inte stod rätt till hemma i Tranås.

*****

Idag tar permisen slut för Livdragon 426 Söderby, ikväll bär det tillbaka till Stockholm för en veckas juridikstudier följt av det mytomspunna Baskerprovet fre-sön, ett prov tydligen inte är en promenad i parken.

*****

428 Stenman är en same. 415 Rönnblad luktar kiss. 416 Sörell borde knipa.

***

Puss, och (kanske) på återseende!

Tranås - ska man skratta eller gråta?

Efter att ha varit på permission i Tranås mellan torsdag och tisdag kan jag bara konstatera faktum: Tranås är en av Sveriges tråkigaste städer. Detta är visserligen ingen nyhet, det har ju inte direkt varit Las Vegas innan heller, men i lördags fick man det bekräftat vilken jävla grå stad Tranås är. Lönehelg och sista helgen innan September och höstkylan bryter sig in och man hade förväntat sig en rolig kväll ute i Tranås "nattliv", men ojoj vad fel man hade. Då mina extremt roliga vänner ville gå in på knarkarnästet Mayflower när vi anlände till "city" och jag, trög som jag är, följde med, tvingades jag stå ut med emos, esteter, pundare, alkisar och andra riktigt skumma typer. Att folk vill tillbringa sin lördagskväll, den absolut bästa kvällen i veckan, på ett luffarhak som Mayflower är för mig helt oförståeligt. Är ni dumma i huvudet?

Lite efter midnatt fick jag äntligen lite vett i min estetgillandes mysfarbror till polare Jonas "Ernst" Brandholm och vi drog ut från Chinatown och begav oss till Statt, det enda stället som brukar vara någorlunda (betoning på det ordet) kul, men det visade sig visst vara en spökstad där inne och hade vi ropat någon in i lokalerna så hade det garanterat ekat. När det inte är folk på Statt, jag då vet man att Tranåsborna ligger hemma och gömmer sig, så bittra och tvära (i alla fall jag, Jonas trivs ju som fisken i vattnet på Mayflower) gick vi tillbaka och satte oss bland alla drägg.

Vad har vi då kvar för uteställen i Tranås? Jo:

* Strandbaren. Ett urdött ställe som är livat c:a en gång om året samt under studentveckan och som borde skämmas för sitt namn, då stället inte alls ligger vid en exclusiv strand eller sjö/hav utan vid en äcklig å (som absolut inte har någonting som kan liknas vid en strand vid å-kanten). Till Strandbaren kommer folk i 18-20-årsåldern och sätter sig vid ett bord och pratar i 2 timmar tills det stänger, väldigt livfullt.

* Babar. Vill du bli uppraggad av vidriga tanter och ibland få äran att se dåliga liveband så är Babar stället för dig. Alltid proppfullt av folk i 30-40-årsåldern och är man runt 19-20 år har man inte där att göra.

* Fish and Ale. Engelsk pub som sannolikt inte är lika grym som den låter. Jag har aldrig satt min fot där inne, men vad jag har hört så befolkas stället av 40-åriga män med dåligt ölsinne, fabriksarbetare på firmafest och andra stämningsdödande typer.

* Boheme. Haha, nu skojade jag. Boheme får Mayflower att se ut som Grand Hotel, här samlas samhällets nedre regioner i en enda stor dräggig cocktail.

***

Tranås uteliv är Sveriges underliv, och jag är väldigt glad att jag bara är här på permissionerna. På fredag flyttar vår Skvadron in till centrala Stockholm, ett stenkast från Stadion. Snacka om skilda världar.

Permisen börjar lida mot sitt slut och om en timme är det dags att lätta ankare mot Stockholm och Livgardet igen, på återseende alla! Puss!

RSS 2.0