Den smutsiga mannen

Axl Rose, Mel Gibson och Ashley Cole är "människor" som på ett eller annat sätt utmärkt sig som riktiga praktsvin, men jämför man dessa män med Wayne Rooney så framställs de som några småhandlare. Rooney är smutsig, han är ett riktigt genomvidrigt svin. Hans har egentligen alla egenskaper som faller under definitionen "svin", vi kan nämna några stycken:

* Han knullar horor till höger och vänster, trots att han har en flickvän (kanske fru t.o.m?) som är obeskrivbart många nivåer snyggare än vad han själv är.

* Han är extremt girig. Han var den stora stjärnan i Manchester United, han var den fruktansvärt hyllade ikonen som hade alla förutsättningar att bli en Gud, jämförsebar med Del Piero i Juventus och Totti i Roma. Men vad gör idioten då? Jo, han säger att han vill lämna klubben, för att sedan kovända när han blev erbjuden en löjligt hög lön. En månadslön som hade kunnat utrota fattigdomen i Afrika. Helt plötsligt var Manchester United "klubben i mitt hjärta" för Wayne. Money talks, Rooney är inget annat än girig man som spelar för enbart för pengarnas skull.


* Han ser, precis som 1:a serg Lundell, även ut som ett svin. Det går tydligen hand i hand det där, ser man ut som ett svin så är man antagligen ett svin också.

***

Som Manchester United-fan har ju självklart Rooney tidigare varit en favorit. Efter denna härva har jag dock tappat all respekt för denna smutsiga människa, han är bara en stor girig skit och jag hoppas de kastar ut honom från klubben snarast. Med eller utan ersättning.

Våldtäkten i Amsterdam

Efter påtryckningar från mitt kanske största fan, Kapten Silfver, så ska kamelen dela med sig av sina tankar om den brutala våldtäkten Sverige fick genomlida mot Holland i VM-kvalet. 4-1 slutade matchen i apelsinernas favör, men ett mer rättvist resultat i denna förnedring hade nästan slutat i tvåsiffrigt.

Sverige var sämre i allt, flera klasser sämre på varje position och vid flera tillfällen hjälpte man Holland på traven i denna utskåpning (läs Safaris läckra assist till Hollands 2-0-mål bara för att nämna något.

Några spelare som utmärkte sig extra i denna pinsamma historia:

* Safari. Som sagt, stod för ett huvudlöst inkast på egen planhalva som mer eller mindre blir en assist till Hollands andra mål. Inte nog med att Holland har spelgenier som Sneijder och van der Vaart på mitten, när Sveriges spelare också börjar levera snygga assist till motståndarna blir det jobbigt. Förutom hans hjärnsläpp (eller har han kanske holländskt påbrå måntro?) så var han konstant usel i den halvlek han fick spela, Sverige hade lika gärna kunna ställa ut en kon på vänsterflanken igår. En vänsterback som inte kan slå passningar, är värdelös framåt och en katastrof bakåt har inget i landslaget att göra, ut med honom bara.

* Granqvist. Den färska mittbacken har under sina blott två tävlingslandskamper gjort två mål, och han satte faktiskt en snygg balja igår mot Holland. Succe? Nja, det faktum att han är mittback och är fruktansvärt dålig på det gör att det blir svårt att hylla honom. Försvaret var en ren hönsgård mot Holland och Granqvist var den absolut sämsta, och att spela med en mittback som inte kan markera, bryta och är allmänt vilsen är långt ifrån hållbart. Granqvist skulle säkert kunna ta en forwardsplats i laget (Sveriges
alla anfallare håller ju världsklass i ineffektivitet framför mål), annars är bara att kasta ut honom för gott.

* Sist men inte minst: Elmander. När jag ser honom på plan blir jag förbannad, jag blir totalt vansinnig. Han har en bollkontroll som en korpenlirare och kan inte slå en passning på 2 meter. Han är i princip definitionen av oduglig, och slår man upp ordet "katastrof" i en ordlista kommer man få upp information om Tjernobyl, Ground Zero, följt av en bild på Elmander. Jag vågar sticka ut hakan och påstå att jag hade gjort en bättre insats än honom och han har faktist varit genomusel i varenda match han har deltagit i. Att han gång på gång får chansen i blågult är en större gåta än Bermudatriangeln. Med Elmander på plan spelade Holland med 12 spelare.

Även spelare som Svensson (sidleds-Dannes efterträdare) borde fundera på om de inte valde fel inrikting i livet. Och en chans som Toivonen missade gör bra anfallare på, så är det bara. Zlatan var totalt osynlig, men till hans försvar kan det sägas att han hade riktigt osexiga spelare runt sig. Man har inte nytta av en Porsche med Saab-motor i. Sveriges bästa spelare var burväktaren Isaksson, och det faktum att han släppte in fyra mål säger det mesta.

Ska Sverige ha någon chans i detta kval får vi kasta ut mediokra spelare som Svensson och fullblodskatastrofer som Elmander och Safari. På återseende.

"Kungarna" av Tylösand

Gav den omtalade serien "Kungarna av Tylösand" en chans. Efter att ha sett några avsnitt av Big Brother och Paradise Hotel så trodde jag att jag hade sett den lägsta nivån, de mest korkade människorna och de dummaste kontroverserna, men efter bara några minuter av Kungarna av Tylösand blev jag motbevisad. Med råge dessutom.

Konceptet är enkelt, handplocka de mest efterblivna och lösaktiga idioterna i Sverige och placera dem i ett strandhus i Tylösand och låt de ligga runt, tjafsa och skämma ut sig inför svenska folket. Det mest sorgliga är att de är så fullkomligt befriade från all form av intelligens att de fattar vilket åtlöje de görs till. De känner sig som kungar, men i själva verket så utnyttjar bara regissören (Alex Schulman) deras uteblivna förstånd och gör det till en pinsam tv-serie.

Kontroversen när tjejen med fruktansvärd ful dialekt går lös på gänget för att de inte har städat är bara en av många många pinsamma händelser i denna sorgliga röra. Förmodligen inte någon som har speciellt höga studieskulder...

Detta var första och sista gången jag såg på Kungarna på Tylösand.

RSS 2.0