Vakter, och andra neandertalare

Ber så hemsk mycket om ursäkt för att jag uppdaterad sidan dåligt på sistone, anledningen är helt enkelt att jag inte stört mig på så mycket senaste tiden. Torrperioden är nu dock över och bjuder här på en lista om personer i tjänst som förtjänar en plågsam död. Alltså, jag listar "människor" som har som arbetsuppgift att terrorisera och göra livet surt för oss vanliga medborgare, här i Landet Lagom. Enjoy!

3. Telefonförsäljare

Grymt störande, tjatiga och otroligt påfrestande förövare som till varje pris försöker tvinga på dig dennes usla varor. Lyssna inte på monstret. Lägg på innan det är för sent. Och för säkerhets skull, ha en burk lungnande vid telefonen, för risken för raserianfall är hög här. Skulle du mot all förmodan låta dig bli hypnotiserad och intala dig att "det kanske är en bra vara", då är du fullblodsidiot, ett hopplöst fall som förmodligen kommer att stå och vända hamburgare på McDonalds för resten av ditt liv.

2. Lapplisor

Utan tvekan de "tjänstemän" som kan skapa störst irritation i samhället. Tror inte det finns en enda människa i vårt avlånga land som inte börjar skaka av raseri när man ser en lapp på sin bil. Okej kanske någon, grattis din grönsak du får en kaka. Nej, lapplisor (eller parkeringsvakter, som 0,1 % av befolkning brukar kalla dom) är antagligen utsända av djävulen av okänd anledning eller möjligen anställda av någon vapenfabrik, som desperat försöker få folk att köpa deras vapen. Tycker ni ska lyssna på Magnus Ugglas hit "Pissfittor", där han sjunger om sin syn på lapplisor. Han har så rätt, så rätt, den gode Magnus.

1. Vakter (främst i köer till nattklubbar och uteställen)
Telefonförsäljare och Lapplisor i all ära, samhällets största könsjukdom är, i överlägsen stil, vakterna. Med svällande anabolamuskler, en IQ lägre än deras skostorlek och ett ordförråd som får Ingemar Stenmark att känna sig duktig, står de och fläskar ut sig i ingångar till nattklubbar och barer. Efter extemt tuff utbildning och träning lär sig de förvuxna bebisarna fraser som "Har du leg?", "Öh, vad står födelsedatumet nånstans?" och "Ser jag dig igen så slår jag ihjäl dig". Man kan inte låta bli att bli imponerad. Vakter har som speciallitet att komma med oerhört tuffa hot, men ta inte deras hot på allvar. Det dom har sagt för 5 minuter sen, har dom med all säkerhet redan glömt, för vakter är inte bara otroligt trögfattade, dom har även en minneskapacitet som får min gammelfarmor, 101 år och senil sen många år tillbaka, att känna sig överlägsen. Nog kritiserat om vakter, dom ska ju dock ha lite kred. För ingen, absolut ingen kan väl förstöra en kväll så lätt som en dum vakt?


Bubblare:  Affärsägare i Egypten


Auf Wiedersehen

Ner i gärdsgår'n - Och inget sällskap från rivalen

Ja, då har vi fått det svart på vitt. Frinnaryds IF, där undertecknad håller till, förlorade sista matchen i div 5 med 4-1 mot lokalkonkurenten Bälaryds IK. Därmed blev det degradering till gärdsgårn, div 6. Vi hade en teoretisk chans att hålla oss kvar, vi hade 3 poäng och 10 mål upp till laget ovan sträcket, IK Vista. Väldigt liten chans som synes, men om vi ska ner i träsket så ska vi bannemej ta med oss rivalen Bälaryd (som vid förlust snällt hade fått följa med oss ner).

Som sagt gick det inte som planerat och ett sargat Frinnaryd (nästan en hel startelva borta av olika anledningar) orkade inte stå emot ett hungrigt BIK. Medans vi får rikta in oss på 6:an nästa år, får alltså Bälaryd ett år till i 5:an. Skit. För att vara helt ärlig hade jag hoppats på degradering även för BIK, inte bara för att det hade blivit sköna fighter nästa år i div 6, utan mestadels för att deras lag består till 80 % av gamla klasskamrater och lagkamrater från tiden i Aneby/Bälaryds juniorlag. Detta kryddat med senaste tidens "oroligheter" på båda lagens hemsidor, där det har varit en del munhugg senaste månaden, b la från min förra mattelärare som stått för ett par riktigt fräna uttalanden. Det var mer än bara en vanlig seriematch, så att säga, även om jag satt ljumskskadad(!) på läktaren.

Detta kommer jag givetvis få höra ett bra tag (Ta det som en man Erik, blunda och räkna till 10), dels för att jag inte följde med strömmen och började i Bälaryd efter juniorlagstiden som alla andra i laget, utan istället gick till grannen Frinnaryd, och dels för att jag den senaste tiden retat upp de extremt torra ledarna/spelarna/föredettingarna i Bälaryd med mina skämtsamma uttalanden. Är väl inte direkt en favorit i Bälaryds omklädningsrum...
Tråkigt med vuxna personer som inte kan skilja på skämt och allvar.

Jaja, får väl lyckönska Bälaryd inför nästa år, hoppas och tror att vi möts igen redan nästa år (i div 5 alltså).

Godnatt

Söndagslistan

Idag blir det premiär för "Söndagslistan" i Seven Camels Army. Kommer att lista de tre mest störande och avskyvärda personerna just nu. Självgoda, sura, överskattade, korkade och allmänt jobbiga personer som man bara vill slänga på en hög och bränna upp, alternativt köra över med en traktor. Framöver har jag tänkt mig att göra utrymme för att ni läsare ska få såga någon. Så är det någon du är riktigt förbannad på, skicka förslag till mig med bra motivering.

Här kommer jungfrulistan:

3. Ralf Edström

Tog sig in på listan i tuff konkurens med Glenn "Hej-jag-tror-jag-är-bäst" Hysén.
Edström sågade Sveriges största stjärna genom tiderna, alla katogorier, Zlatan Ibrahimovic. Usch.

2. Darin Zanyar


Kommer med på gamla meriter. Drömmer fortfarande hemska drömmar om den flinande snorungen med tandställning i Idol 2004. Darin är ett typexempel på en person som man blir rasande av att bara titta på. Lås in honom och släng nyckeln.

1. Vårdaren på Astrid Lindgrens Barnsjukhus


Våldtog en nyopererad, rullstollsbunden 13-årig flicka. Hade jag mött djuret på stan hade jag slagit honom tills han hade liknat en Picassomålning. Han får 3-5 år i fängelse, hennes liv är förstörd. Inför dödsstraff, för helvete.

Jobbig dag

Usch ja, denna dag kommer jag inte minnas med glädje. Efter mentorstid, med en traditionell pik från vår el-lärare Hans, hade vi en sömnig lektion svenska. Så långt var det okej, men efter lunchen bröt helvetet lös. Idrott, som vanligtvis är mitt favoritämne, var idag en pina. Orientering stod på schemat. FUCKING JÄVLA ORIENTERING! Jag har aldrig sett tjusningen med att springa runt i skogen, ta ut sig helt, halka 7 gånger, förstöra kläderna samt bli förbannad, bara för att hitta några små oranga pinnar. När jag dessutom har total oförmåga att läsa kartor, har ett lokalsinne som en get och framförallt är otränad som en gris, förstår ni hur mycket jag tycker om orientering.

Denna eftermiddag gick det dock inte som förväntat, det gick om möjligt ännu sämre. Efter mycket möda och stort besvär(och även lite hjälp från en klasskamrat, ska tilläggas) så lyckades jag hitta 4 kontroller. Bara en kvar, snart färdig. Eller? Nej, lika lång tid som det tog att hitta de 4 första, lika jävla lång tid lade jag ner för att hitta den sista. Och likförbannat lyckades jag inte hitta kontrolljäveln. Helt slutkörd och totalt vansinnig stapplade jag tillbaks till skolan, efter en dryg timmes helvete i skogen.

Orienteringen följdes av engelska och sen en mattelektion, där jag var så trött att jag knappt visste vad jag hette, och till slut var det äntligen slut på en extremt jobbig skoldag.

Det var dock inte slut på eländet än. Skulle fylla på med lite energi innan mitt gympass efter skolan, så jag svängde in på ICA och skulle köpa ett par bananer. Valde kassan med minst antal kunder i, ett val som kunde knäckt mig. När jag bara hade en kund framför mig såg jag döden i vitögat. Personen framför mig var en kärringjävel i 70-årsåldern och som hade samlat på sig bonuskort, rabattkupponger ända upp till öronen. Om jag var trött och irriterad innan så var det ingenting mot vad jag var nu. Hennes slöa tankeförmåga och obefintliga hörsel gjorde inte direkt saken bättre. När hon sedan tappade ut halva myntfacket och skulle börja plocka upp i slowmotion, kunde jag knappt hålla tillbaka mitt raseri.

Snälla ICA, Konsum eller vad fan ni nu heter, införskaffa en ny kassa och märk den med "Här betalar otroligt störade äldre personer, som inte bara är helt senila utan även döva, trögfattade och frenetiska samlare av rabattkuponger"

För guds skull!

Första ögongodiset!

Den stora äran att inleda min blogg får Duffy (Ni vet sommarplågan Mercy, som får en att bli fullkomligt vansinnig). Hennes gälla röst får mig att helt tappa fattningen och att bara se henne får mig att tänka mordiska tankar. Att höra hennes fruktansvärda låt en gång var tillräckligt, att höra den stup i kvarten, på den usla radiokanalen RixFM, på sommarjobbet i 5 hela veckor gjorde mig så galen att jag nästan fick ta in på mentalsjukhus.

Vill ni höra på pinan kan ni klicka på länken nedan. Jag ansvarar inte för en sönderslagen datorskärm.

http://www.youtube.com/watch?v=KE2orthS3TQ

Bloggmagi om otroligt störande saker!

Tjena.

Vad gör folk när de är uttråkade? Kollar på en usel film som man redan sett 7 gånger och som fortfarande är lika horribel? Stickar en ful tröja och tvingar sin son att bära helvetet? Spelar datorspelet Harpan(antagligen den tråkigaste spelet som någonsin gjorts)?

När jag inte är i skolan, inte på gymmet, inte hos någon polare, på någon fest eller på en fotbollsplan är det väl tänkt att man ska göra något nyttigt. Som t ex plugga inför matteprovet eller läsa någon bok. Dessa sysslor lyser dock med sin frånvaro och istället hamnar man vid tv:n och kollar på något halvsjaskigt program(tänk dharma & greg), eller framför en datorskärm.

Nu ska det bli ändring på det, jag ska nämligen börja blogga(precis som alla andra, men man måste ju rätta sig till ledet i landet Lagom), så när jag har tråkigt så kan ni räkna med stor berättarmagi här på SC Army. Temat på denna blogg kommer i huvudsak vara grejer som jag stör mig på, världsomfattande som vardagliga. Och jag säger redan nu, jag stör mig på jävligt mycket..

Hej så länge!

RSS 2.0