TV-plågan

Borde ha tagit upp det här världsproblemet tidigare, är hemsk ledsen för att jag är sent ute. Vi snackar om en otroligt tjatig och gäll kvinna, vars vidrighet inte går att mäta med modern teknologi. En kvinna som nästan är lika jobbig som Anna Anka och som senaste året spridit skräck i TV-apparater i Sverige, samt resulterat i att ett antal middagar kastats upp på soffbordet. Satmaran i fokus är självklart Petra Mede, en rikshäxa som inte ens den desparataste sexmissbrukare hade velat ha sex med, då denne stackare hade tvingats höra hennes gälla stämma i sängen.

Kort och gott, blandar man ihop totalt poänglös humor med ett falskt, gällt skratt och en extremt jobbig röst som kan skära igenom stål och garnerar med en utebliven intelligens, mixar allt i en mixer och försöker framställa en människa, ja då har du lyckats skapa Petra Mede. Kväll efter kväll, när man vill avnjuta en stund framför Parlamentet eller Roast på Berns och skratta åt roliga komiker, tvingas man stå ut med denna hopplösa och odrägliga "människa".

Problemet sträcker sig dock högre upp. Jag menar, vilken korkad TV-chef vill ha med denna samhällsplåga i sitt program? Och ännu värre, vilken idiot, som blev tappad som barn som liten, ger henne en egen TV-show? Detta blir en intressant ståndpunkt till nästa val, det programmet som motarbetar och vill landsförvisa Petra Mede har onekligen halva foten i regeringen.

***

Adios (yeah, SCA är mångkulturell)

Omänsklig orättvisa

Då har det det fruktansvärda, det omänskliga hänt, i den sjätte matchen (femte med suddenavgörande) i finalserien mellan Djurgården och HV ville den grymma orättvisan vara med i bilden. 1 minut efter att Djurgården träffar stolpen avgör det vidriga laget från Jönköping och målskytt är självklart en av HV:s 13 finnar. Vad berodde då förlusten på? HV var bättre? Nej knappast, här berättar jag varför:

* Isen lutade varje match till HV:s fördel. Även när de bytte sida till nästa period så hade Djurgården uppförsbacke.

* Alla domare i systemet håller på HV, bor i Jönköping och är delägare i företaget Kinnarps.

* Ingen vågade tackla Johan Davidsson, då det är allmänt känt att han är bög och ingen vill ha närkontakt med honom. Vilket leder till väldigt fria ytor för Jönköpings egna lilla rikshomo.

* Djurgården hade hela tiden motvind.

* HV hade värvat hela finska landslaget, vilket gjorde att djurgårdarna blev äcklade och moralen sjönk som en sten.

* Trots att det var flera år sedan sveriges näst äckligaste människa genom tiderna (efter Johan Palm) lämnade HV, sitter fortfarande lukten kvar i arenan. HV-spelarna har tillslut vant sig vid odören, men för Djurgården var det värre. Försök själva att åka omkring kraftigt illamående en hel match.

* Det var halt på isen.

* Martin Törnberg, känd som killen som föddes genom örat, satte nytt rekord i antal filmningar (79 st i finalserien) och fick med sig utvisningar varje gång. Att spela hela finalserien i boxplay gynnade inte Djurgården.

* Domarna kände sympati för den gravt handikappade målvakten Stefan Liv, och blåste utvisning till motståndarna varje gång de närmade sig.

* Petrasek, framröstad som Elitseriens fulaste spelare, skapade ständigt förvirring i defensiv zon, när djurgårdsspelarna laddade för skott och skymtade Petraseks neandertalarliknande tryne tappade de helt fokus och missade.

* Djurgårdens mål var mycket större än HV:s.

***

Go fuck yourself.Julklappsfunderingar

Godmorgon alla mina vänner (och Guntell)! Då det klagats frekvent på mitt halvdåliga uppdaterande på kamelen kände jag att det var dags att ta tag i saken! Visserligen är det långt kvar till jul, men jag förbereder redan nu en julklappslista till mina kära plutonskamrater. Håll till godo:

* 452 Uhlén: Ett immunförsvar

Killen har sedan inryck var ständigt sjuk, alltid har det varit något som gjort "Ullis" sängliggande. Vi börjar misstänka att grabben har AIDS, då hans immunförsvar är sämre än en prostituerad somalier.

* 404 Barnekow: Lite mer ledighet

Varit ett tufft schema för "fifflarn", endast två 9-dagarsledigheter denna månad. Att killen inte gått in i väggen är starkt.

* 402 Eriksson: Bagheera

Klart som fan Baloo saknar sin radarpartner Bagheera, en återträff vore på sin plats!

* 444 Pellgaard: En påse Whey-80

"Pelle" är lite klent byggd och skulle må bra av ett par proteindrinkar dagligen.

* 450 Renström:
En klon av sig själv

Medans Renströms klon sköter hans uppgifter kan den gamle räven ligga kvar i sängen och göra det han är bäst på.

* 447 Sarnes: Ett sminkset

Kommentarer överflödiga, Sarnes gillar vårda sitt kvinnliga yttre.

* 442 Iivonen:
En kam

Så han kan kamma till sitt vildvuxna hår.

* 423 Morcillo: Lite värdighet

Plutonens lilla gris är inte bara skyddsvakt och luktar konstigt, han är även väldigt långt nere i hierarkin. Nästan lägre än Lalins hund.

* 421 Olausson: Ett isvaksbad

Anna (ja, jag känner henne så väl att jag kallar henne vid förnamn) bröt nästan ut i gråt när vi inte fick bada isvak i Boden i vintras.

* 419 Andersson:
En cigarr

Det enda som saknas för den mustaschprydde och elegante Andersson är en cigarr, det vore kronan på verket.

* 458 Hermansson: Humor, samt en snygg kille.

Är ingen hemlighet att Hermansson har sveriges sämsta humor, han skrattar både i tid och otid, oftast åt sina egna dåliga skämt. Tror också han hade mått bra av att bemötas av en snygg kille som han kan mysa med när han kommer hem.

* Den som sover nära 433 Persson: Specialkomponerade öronproppar

Frågan är om några proppar i världen hjälper, Persson låter som en misshandlad älg när han sover.

* 438 Westman: Ett wienerbröd

Fikamonstret Westman hade offrat sin högra pungkula för ett wienerbröd, eller ja, vilket fikabröd som helst.

* 413 Günter: En kniv

Så han kan försvara sig mot alla som mobbar honom...

* 462 Anneroth: Champagne, självklart Cristal

Min stridsparskamrat från Djursholm har två passioner i livet: Dompa och... ännu mer dompa.

* 445 Melamed:
En till örfil

Har enligt rykten inte fått nog av örfilar, och vill gärna ha en till.

* 433 Johansson: En Mercedes Sprint

...som han kan gosa med och kyssa ömt innan han går och lägger sig på kvällarna.

* Hela India Delta: Lite vett.

Kommentarer VERKLIGEN överflödiga.

* 428 Stenman:
En lägenhet i södra Sverige

Så han slipper missären där uppe bland renarna, isbjörnarna och alla samesläktingar.

* 460 Berg: Ett permanent sjukintyg

Enligt rykten ogillar Berg fysisk aktivitet och att hela tiden gå till syster och kämpa för sjukintyg tar på krafterna, så ett permanent sådant vore på sin plats!

* 443 Östlund: En Hammarbyvinst

Ser dock tungt ut, kan inte inte lova honom något sådant till jul.

* 431 Kun: TUTTAR och BRUDAR

Då skulle han bli glad!

***

Fotnot 1: ha överseende med att jag inte kan alla soldatnummer!

Fotnot 2: Till mina civila läsare: Det är VÄLDIGT mycket internskämt här, förstår om ni kliar er i bockskägget.

***

God jul!Inte så snälla tankar om LHC

Var i Linköping med järnkaminsgrabbarna för att bevittna när mesta mästarna Djurgården skulle leka med Linköpings "stolthet" LHC. Det gick som förväntat, LHC var aldrig nära att rå på stora starka Djurgår'n. Lycklig, men lätt gäspande åkte jag hem efter ännu en Djurgårdsvinst. LHC kommer aldrig vinna guld, eller ens vara nära att nå final, med det laget det har nu. Jag förklarar varför:

* I mål har de Fredrik Norrena, en mentalt sjuk galning med kraftig sinnesrubbning och som svårligen kan besinna sig. Åker man fram och petar på honom använder han klubban som en yxa och försöker döda motståndaren. Vilket självklart leder till matchstraff, avstängning och att de får ställa en fjunig, värdelös andramålis i kassen.

* De gjorde det enorma misstaget att värva Andreas Jämtin, hockeyvärldens, ja kanske tillochmed världens mest avskyvärda "människa". Gris kanske är en bättre benämning, men det är oväsentligt. Jämtin är så äcklig att han äcklar killarna i sitt lag, vilket leder till att de åker runt och äcklas av honom istället för att fokusera på hockeyn.

* Magnus Johansson är smygbög, vilket leder till okomfortabla situationer i duschen. Detta speglar sedan av sig på isen, där LHC-spelarna hela tiden försöker hålla sig borta från honom. Även i boxplay, och det får stora konsekvenser att spelarna är ute i sarghörnen och trycker när motståndarna anfaller.

* Andreas Pihl är så fruktansvärt ful att spelarna mår illa under matchen. Brukar dock paras ihop med Magnus Johansson i ett backpar, då den sistnämnda enligt rykten inte attraheras av Pihl.

* Linköpings "klack" består av snusluktande 40-plussare, som inte bara har låg intelligens, utan även är fula och bara klappar när det blir mål. De har bara lärt sig två ramsor (nåväl, försök till ramsor) och ser mer eller mindre till att Linköping spelar på bortaplan, även när matchen spelas i Linköping.

* I Linköping är den största sporten Boule, och med största sannolikhet lockar en division 2 match för vänsterhänta mer åskådare än när LHC lirar. Idag saknades det 2000 pers för att det skulle bli fullsatt. I en semifinal!

* Linköping har nackdel även geografiskt, då staden ligger endast 3 mil ifrån djävulens toalett Mjölby. Ett första steg vore ju att flytta laget, åtminstone till Norrköping. Då kommer ju merparten av laget även närmare familjen på Kolmården, vilket socialt skulle gynna laget. Framförallt Jämtin som ryktas sakna stian.

***

Tack och hej - leverpastej!

RSS 2.0