Påsklista och annat otrevligt

Hade återigen äran att träffa ta-av-sig-tröjan-och-spänna-sig-framför-spegeln-turken på gymmet. Jag kan verkligen inte sluta äckla mig av honom, han är så vidrig att jag blir illamående varje gång jag får syn på slusket. Den "mannen" borde enligt lag inte få befinna sig inom en radie på 2 kilometer ifrån ett barn, pedofilvarning 10 på Richterskalan minst sagt.

Han har verkligen allt, kriminellt tajta kläder som självklart framhäver både det ena och det andra, extremt nöjt flin (han känner sig verkligen som en kung på gymmet) och, framförallt, ett tvångsmässigt beteende att ta av sig tröjan och spänna sig i spegeln. Han är väldigt noga med att folk tittar också, det han dock inte vet är att folk inte blir imponerade, utan snarare får kämpa för att inte lunchen ska hamna på golvet. Att han är i 40-årsåldern och tränar på ett studentgym förmildrar ju inte omständigheterna.

***

Nu är det i alla fall äntligen lov efter att ha varit måndag varje dag i månader, detta firar vi med en påsklista med folk som förtjänar att stå i skamvrån:

* Färjestads SM-Guld

Sällan har hela svenska folket(så när som på alla inavlade värmlänningar och en del medgångssupportrar) hållt så stenhårt på ett lag(Skellefteå) i en final. Det finns många anledningar till att ogilla FBK, att riksäcklet Jörgen Jönsson är synonymt med laget är en, att Karlstadbor är efterblivna bönder som inte kan prata rent är en annan. Gå och gräv ner er.

* Max Grinndal

För er som har följt slutspelet i hockey så har ni säkert lagt märke till pajasen som håller till nere i spelarbåsen och ställer korkade frågor. Max kan en fras, "Hur känns det?". En oerhört intelligent fråga till en bedrövad spelare som precis blivit utslagen ur slutspelet eller till en lyrisk kille som precis vunnit guld. Och han kallar sig journalist, vilket skämt.

* Leif Boork

Det blev visst en hockeyspecial idag! Hockey"experten" Boork är Sveriges mest efterkloka människa och han grundar sina genialiska analyser efter att sett reprisen 7 gånger. Han var säkert en duktig tränare, men vilken idiot som helst kan ju se vad som händer på reprisen. Gå i pension din hycklare.

***

Och så en hyllning, det är ju trots allt påsk!

* Bengt Josefsson

Den absolut bästa läraren vi har haft under universitetstiden, att stå ut med självmordskursen Envariabelanalys 2 (för er icke-teknister så är det matte i dess jävligaste form) hade varit omöjligt utan denna klippa. Att han går i pension om ett par år är inget annat än en tragedi.

***

Glad påsk!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0