Skrämmande

Och så har självmordsbombandet kommit till Sverige, självklart var det en snubbe från Tranås som invigde spektaklet. Turligt nog hade han en dålig dag på jobbet, och lyckades bara detonera en av totalt sju sprängladdningar. Höjden av misslyckande har fått en ansikte. Tack o lov.

Självklart sitter det tjockskallade sverigedemokrater runt om i mindre, sorgliga orter (Aneby, Sjöbo etc) och gottar sig nu. Nu har de fått vatten på sin kvarn, alla invandrare borde köras ut osv. Detta var givetvis alla muslimers fel, och alla borde straffas för denne självmordsbombares verk. Jag menar, det bor väl en självmordsbombare i varje muslim?

För att inte detta ska missuppfattas, JA jag är sarkastisk. Riktigt skrämmande att den israeliska/palestinska trenden att spränga sig själv i luften har nått Sverige, men alla korkade SD-uttalanden får mig att bli förbannad. För några år sen våldtog och mördade Anders Eklund en oskyldig liten flicka, betyder det i så fall att varje svensk innerst inne är en våldtäktsman?

Hur som helst, enligt bombexperter var det ett amatörmässigt dåd, och det ska vi vara fruktansvärt glada över. Med sju stycken sprängladdningar och en hel väska med spik hade Drottninggatan förvandlats till ett blodbad.

Och som sagt, skeptiska sverigedemokrater kan försöka att få huvudet ur arslet och inse att detta var ett verk av en galning, att skylla på islam är mer korkat än att spela på Södertälje som svenska mästare i hockey.

Adios

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0