Kamelen plockar fram sågen

Dags att ge damlandslaget i handboll en snyting, tycker de har fått allt för mycket beröm och uppmärksamhet på sistone. Jag menar, de kom ju bara tvåa. Dessutom är damhandboll lika intressant som navelludd, för att inte tala om hur dåliga de är. "Skotten" kan jämföras med passningarna i doppboll man körde när man värmde upp inför idrottslektionerna på högstadiet, målvakterna är skotträdda och någon form av fysisk kontakt är det inget tal om. Om någon mot all förmodan blir tacklad börjar denne gråta och "förövaren" blir självklart utvisad.

Dock så verkar det som att handbollstjejer överlag är väldigt mycket snyggare än andra idrottsutövare, jämför t ex med damkronorna där man behöver fundera en lång stund för att bedömma könet på de flesta.
Självklart är ingen i klass med Josefin Öqvist, slitzmodellen som ibland även spelade lite fotboll, men vissa ser riktigt bra ut. Gulldén nånting och Norges målvakt var absolut världsklass.

Well. Bragdguld hit och dit, lägg ner sådana diskussioner direkt, skulle kunna räkna upp 10 aktörer/lag som är mer förtjänta av den utmärkelsen. Ta till exempel Anja Pärsson, hon är 29 år och har säkert kört ur 200 gånger, men hon har hela tiden nya bortförklaringar till sina misslyckanden. Sådan innovativa och kreativa människor som aldrig ger upp trots att de ständigt gör bort sig borde få lön för mödan. Bragdguldet till Pärsson, och därmed basta!

Peace

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0