Omänsklig orättvisa

Då har det det fruktansvärda, det omänskliga hänt, i den sjätte matchen (femte med suddenavgörande) i finalserien mellan Djurgården och HV ville den grymma orättvisan vara med i bilden. 1 minut efter att Djurgården träffar stolpen avgör det vidriga laget från Jönköping och målskytt är självklart en av HV:s 13 finnar. Vad berodde då förlusten på? HV var bättre? Nej knappast, här berättar jag varför:

* Isen lutade varje match till HV:s fördel. Även när de bytte sida till nästa period så hade Djurgården uppförsbacke.

* Alla domare i systemet håller på HV, bor i Jönköping och är delägare i företaget Kinnarps.

* Ingen vågade tackla Johan Davidsson, då det är allmänt känt att han är bög och ingen vill ha närkontakt med honom. Vilket leder till väldigt fria ytor för Jönköpings egna lilla rikshomo.

* Djurgården hade hela tiden motvind.

* HV hade värvat hela finska landslaget, vilket gjorde att djurgårdarna blev äcklade och moralen sjönk som en sten.

* Trots att det var flera år sedan sveriges näst äckligaste människa genom tiderna (efter Johan Palm) lämnade HV, sitter fortfarande lukten kvar i arenan. HV-spelarna har tillslut vant sig vid odören, men för Djurgården var det värre. Försök själva att åka omkring kraftigt illamående en hel match.

* Det var halt på isen.

* Martin Törnberg, känd som killen som föddes genom örat, satte nytt rekord i antal filmningar (79 st i finalserien) och fick med sig utvisningar varje gång. Att spela hela finalserien i boxplay gynnade inte Djurgården.

* Domarna kände sympati för den gravt handikappade målvakten Stefan Liv, och blåste utvisning till motståndarna varje gång de närmade sig.

* Petrasek, framröstad som Elitseriens fulaste spelare, skapade ständigt förvirring i defensiv zon, när djurgårdsspelarna laddade för skott och skymtade Petraseks neandertalarliknande tryne tappade de helt fokus och missade.

* Djurgårdens mål var mycket större än HV:s.

***

Go fuck yourself.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0