Inte så snälla tankar om LHC

Var i Linköping med järnkaminsgrabbarna för att bevittna när mesta mästarna Djurgården skulle leka med Linköpings "stolthet" LHC. Det gick som förväntat, LHC var aldrig nära att rå på stora starka Djurgår'n. Lycklig, men lätt gäspande åkte jag hem efter ännu en Djurgårdsvinst. LHC kommer aldrig vinna guld, eller ens vara nära att nå final, med det laget det har nu. Jag förklarar varför:

* I mål har de Fredrik Norrena, en mentalt sjuk galning med kraftig sinnesrubbning och som svårligen kan besinna sig. Åker man fram och petar på honom använder han klubban som en yxa och försöker döda motståndaren. Vilket självklart leder till matchstraff, avstängning och att de får ställa en fjunig, värdelös andramålis i kassen.

* De gjorde det enorma misstaget att värva Andreas Jämtin, hockeyvärldens, ja kanske tillochmed världens mest avskyvärda "människa". Gris kanske är en bättre benämning, men det är oväsentligt. Jämtin är så äcklig att han äcklar killarna i sitt lag, vilket leder till att de åker runt och äcklas av honom istället för att fokusera på hockeyn.

* Magnus Johansson är smygbög, vilket leder till okomfortabla situationer i duschen. Detta speglar sedan av sig på isen, där LHC-spelarna hela tiden försöker hålla sig borta från honom. Även i boxplay, och det får stora konsekvenser att spelarna är ute i sarghörnen och trycker när motståndarna anfaller.

* Andreas Pihl är så fruktansvärt ful att spelarna mår illa under matchen. Brukar dock paras ihop med Magnus Johansson i ett backpar, då den sistnämnda enligt rykten inte attraheras av Pihl.

* Linköpings "klack" består av snusluktande 40-plussare, som inte bara har låg intelligens, utan även är fula och bara klappar när det blir mål. De har bara lärt sig två ramsor (nåväl, försök till ramsor) och ser mer eller mindre till att Linköping spelar på bortaplan, även när matchen spelas i Linköping.

* I Linköping är den största sporten Boule, och med största sannolikhet lockar en division 2 match för vänsterhänta mer åskådare än när LHC lirar. Idag saknades det 2000 pers för att det skulle bli fullsatt. I en semifinal!

* Linköping har nackdel även geografiskt, då staden ligger endast 3 mil ifrån djävulens toalett Mjölby. Ett första steg vore ju att flytta laget, åtminstone till Norrköping. Då kommer ju merparten av laget även närmare familjen på Kolmården, vilket socialt skulle gynna laget. Framförallt Jämtin som ryktas sakna stian.

***

Tack och hej - leverpastej!

Kommentarer
Postat av: Nille

Älskar detta inlägget, stämmer till fullo!

2010-04-02 @ 18:43:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0