Nu är det bevisat: Amerikaner är efterblivna

Alabama highschool (eller vafan de nu hette) är på besök i Tranås för att göra upp mot Holavedsgymnasiets basketlag och efter att ha sett nästan hela matchen kan jag bara konstatera faktum. Det är klart som FAN att man har fördomar om amerikaner, det är ju lika fula, feta, tröga, äckliga, högljuda och katiga som man har föreställt sig.

Alabama kom till spel med en märklig blandning individer, bland annat en grottmänniska och en McDonalds-missbrukare, bara för att nämna några. Priset tog dock nr 3 i deras lag, ett helblodsäckel som får mig att tappa tron på mänskligheten. Killen var så ful att han kan få blommor att vissna med sin blotta närvaro och sprang bara omkring som en idiot och var i vägen för alla. Mig veterligen gjorde han inga poäng, utan fungerade mer som en Albin Svan, ett störningsmoment utan sitt like med andra ord. Och varje gång han ertappades med att ha slagit till någon i ansiktet eller dragit sönder en tröja ställde han sig bara och flinade. Ingen vanligt hångrin ska det också sägas, hans skrattande inavlade ansikte fick många i publiken att slita sitt hår.

Om det inte räckte med att deras lag bestod av ett gäng förståndshandikappade tjockskallar, de hade även med sig halva stan hemifrån, och här snackar vi ingen hög medelintelligens heller. Som ett gäng cirkusapor satt de på läktaren och skrek, härjade och spelade trumpet, och man börjar starkt undra huruvida McDonaldsburgare påverkar hjärnkapaciteten.

Över och ut.

Kommentarer
Postat av: Gabriel

haha, tack! <3 det här inlägget gillades starkt

2009-05-31 @ 17:13:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0