Holavedens största gåta



Bilden ovan är tagen på Holavedens kanske största gåta. Bilen tillhör en gammal tant som jobbar på gymnasiet och av någon outgrundlig anledning inte har gått i pension, har väldigt svårt att tänka mig att hon är under 65. VARENDA morgon parkerar denna dam sin Mercedes på samma plats och jag börjar undra ifall hon har tvångstankar.

För det första parkerar hon på elevparkeringen, trots att lärarparkeringen ligger 3 meter där ifrån, och för det andra så ställer hon sig på den ruta som är absolut svårast och krångligast att ställa sig på. För att parkera där hon gör måste man nämligen åka in och vända, fippla och åma sig. Dessutom är hon nästan alltid först till skolan, så det handlar inte om någon platsbrist.

Varenda eviga morgon händer detta, VARFÖR? Någon som har en förklaring? Jordens uppkomst och Guds vara eller icke vara i all ära, men detta är världshistoriens största olösta mysterium.

Kommentarer
Postat av: Sara Rydén

Det måste va Ros-Mari va?

2009-05-26 @ 18:12:21
Postat av: Anonym

de är väl inte så konstigt när de handlar om rosiiiiieeeeee hon är ju lite som hon är !

2009-05-26 @ 20:42:24
Postat av: Carro

Det är väl inte så konstigt, de handlar ju om Rosie. och hon är ju lite som hon är! :D Skulle bra gärna vilja veta hur gammal haggan är!?

2009-05-26 @ 20:44:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0