Köpingsvik - Det är där det händer!

Slå upp ordet "slagfält" i ordlistan, och du får syn på en bild antingen ifrån Lützen under andra världskriget eller en från Köpingsvik runt midsommar. Hela sveriges alla festprissar, drägg, pundare och slagskämpar samlas under ett par dar på tre sammanlänkade campingar, vilket resulterar i en totalt vansinnig alkoholkonsumsion, våldtäkter, rallarslagsmål till höger och vänster, knivmord och sönderslagna bilar.

Hultsfredsfestivalen i all ära, men vill du känna dig riktigt äcklig, supa ned dig helt och slåss med alla du ser, ja då ska du besöka Köpingsvik, 4 km norr om Borgholm, under midsommarhelgen. Festglada som vi är så bestämde sig jag, mina vänner och Guntell att packa ihop vårt pick och pack och bege oss till Öland, ön som förtjänar ett extra L i namnet, för att hjälpa våra medmänniskor att sänka ön. Dessa saker kan jag konstatera efter vårt besök:

* Att vistas på campingen är förenat med livsfara, på midsommafton knivskars nämligen en kille från Linköping till döds. Ingen blev förvånad.

* Det krävdes ingen större anledning för att bli slagen i Köpingsvik. Att råka förstöra ett plastsvärd för en femtiolapp fick Guntell erfara att, det förtjänar man en smäll för. Wass och Jokinen kan även de bekräfta regeln. Bär man en keps som uppfattas som en gängkeps, ja då åker man på pumpen.

* Vår granne tyckte att han var rolig när han lekte skogsturken, helt nedblodad efter att ha blivit misshandlad med en glasflaska. Hihi, säger vi.

* Har man sett Köpingsvik i midsommartid har man sett allt. Allt.

* Guntell dreglar på friskt när han sover. Happy Louise fick bittert erfara denna blöta mardröm.

* Samtidigt mellan metropolerna Sunhult och Frinnaryd körde en onykter kille utan körkort ihjäl sig. Jävligt tragiskt, men också jävligt, jävligt korkat.

* Jag har tidigare sagt att lapplisa eller telefonförsäljare måste vara det värsta yrket en människa kan ha (därför nämner jag inte nattklubbsvakter) men jag tror dessa yrken har en starkt konkurent. För att städa upp all skit efter "midsommarkriget" lär ju inte sitta som en kall öl i solen och vi sjunker nu så lågt att vi befinner oss på en nivå UNDER polackernas när det gäller arbete.

* De har gjort det igen. Vi har återigen tvingats stå ut med ett dåligt internskämt signerat naturlanarna. Humorn fick de i flingpaketet?

* Simon är äcklig. Men det visste ni väl innan.

****

Hoppas ni sover gott alla, själv måste jag invänta min vapendragare lill-Eric som är ute och "ränner". Ciao.

Kommentarer
Postat av: secret beundrareeeee (from tranås)

fan söderby släng ut en annons i nån kvällstidning och du kommer utan tvekan bli större än blondinbella, detta är manlighetens svar på kvinnlighetens bloggare, fast med mer grädde på moset, kanoners!!

2009-06-21 @ 12:49:36
Postat av: Draken

till och med en som är ifrån köpingsvikområdet undviker stället och nu vet du varför:p



det är en jävla skithåla på midsommar,annars, en av sveriges finaste sommarstäder,men just midsommar,nej fy fan

2009-06-21 @ 18:53:16
Postat av: lillhåkan!

"ränner" JAHA!!!!

2009-06-21 @ 20:25:39
Postat av: Gabriel

du har alltså en hemlig beundrare som slickar lite rompa ;) Du skulle varit med oss på midsommar, ditt snusk! det var temysigt!

2009-06-22 @ 14:37:45
Postat av: koffe

nej gabbe, öland var mkt roligare, va du än säger.

2009-06-22 @ 15:44:39
Postat av: Söderby

Ja, era mysfester kan ta sig i pastejköket, tvi och åter tvi!

2009-06-22 @ 17:49:11
Postat av: Bruno

Vadå Lützen under andra världskriget? Pröva trettioåriga kriget ca 300 år tidigare. För fan Erik, om du ska bli lika stor som Bondinballe så måste du ha koll på fakta!

2009-07-10 @ 14:38:38
URL: http://vet.hut.nu/?id=18
Postat av: första världskriget

fan vad du bloggar, helt sjukt dock att ni ville dra till köpingsvik... folk fick sms redan innan dom åkte vart bråket skulle vara och att det "behövdes" hjälp från höger och vänster. sorgligt att det ska finnas en knivmördare på plats och ja hade då inte haft en trevlig midsommar där vare sig jag skulle känna grabben som dog eller inte... ungdomar:) bete er och shiit i campingplatser, tält, äckelsvettlukt och bakfylla i ett ljummet tält/eller utanpå, inget som lockar:)



HArebra

2009-07-12 @ 01:19:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0