Bandy med helblodsäckel

Har lite (ganska mycket faktiskt) tråkigt, så kan ju posta ett litet inlägg om gårdagen, där friluftsdag på Bredstorp och bandy stod på schemat. Naturligtvis var det ingen som tyckte det var kul, som vanligt när det gäller friluftsdagar, och att det dessutom var den så kallade sporten bandy som skulle spelas, gjorde inte att man blev mer upphetsad. Förutom att vi tvingades åka omkring som jävla höns, få fötterna halvt ihjälklämda i osköna skridskor och frysa sönder nyllet, fick vi spela mot Te2, den överlägset äckligaste klassen på skolan. Tror inte det finns någon normal i den muterade klassen, en del är hjärnskadade problembarn, andra är omogna töntar och vissa är helt enkelt så fula och äckliga att man stör sig bara på grund av detta. Priset tog ändå den idioten som slogs med klubban, gjorde efterslängningar och var centimetrar från att kapa den gode Lagges ben, då dåren kom med skridskorna före och precis missade hans ben.
Killen förtjänar inte att leva, och dagens gärning stod Albin i BF3 för, när han slängde ner horungen och mosade honom.
För denna fina handling fick han som tack en utskälling av Per-Magnus, idrottläraren. Vafan!? Han borde ju prisas för i helvete. Om du läser detta, ditt jävla problembarn; ta åt dig, och passa dig i fortsättningen.

För övrigt så hatar jag Johan Palm, men det visste ni nog redan. Åker upp till Umeå några dagar och roar mig, så bloggen tar semester några dagar, men när jag kommer hem kan jag nästa lova ett inlägg om Jonas Brandholms bravader i Norrland. Vem vet vad han kommer att hitta på, vad han kommer att förstöra, eller hur och när han trillar och slår sig? Puss och kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0