Filmtips!

Folk vill ha filmtips hit och dit, därför ska Seven Camels Army göra en god gärning (för en gångs skull) och ge er tips om vilka filmer ni INTE ska se. Filmer som är så dåliga att man nog hellre vill skjuta sig själv i huvudet eller hamna i säng med Göran Persson för att slippa se. Läs, njut och äcklas:

1. Du levande

Inget snack om saken, detta är filmhistoriens överlägset sämsta film. Inte en glad sekund under hela rullen, så fruktansvärd deprimerande och grå att regissören borde förtjäna ett långt fängelsestraff. Får man inte självmordstankar när man ser detta usla försök till film, får man det aldrig. Filmen har egentligen ingen handling, utan bara en inblick på ett antal gravt deprimerade stackars människor, knappa 2 timmars psykisk plåga är var man får ut av denna kriminellt dåliga film.

2. Sånger från andra våningen

Samma regissör, samma deprimerande handling, samma grå nyans. Roy Andersson, regissören, verkar älska att göra usla, tråkiga och självmordsframkallande filmer. Efter att ha legat bakom både "Sånger från andra våningen" och "Du levande", tycker jag att Roy Andersson borde koras till historiens sämsta regissör, samt låsa in idioten och slänga nyckeln. Precis som "Du levande" så var det helt omöjligt att förstå vad horfilmen handlade om. Värdelös.

3. Blade

Katastrofalt dålig film som går ut på att "vår hjälte" dödar 19 zombies i minuten. Förutsägbar, overklig, usel handling, dålig skådespeleri, ja den hade allt. Gjordes faktiskt ett flertal uppföljare till denna pinsamma tillställning, helt oförståeligt.

4. Dum och ännu dummare

Dum och dummare, med komikernas komiker Jim Carrey är en av de bästa komedierna jag har sett, och att sedan göra en uppföljare UTAN Jim Carrey är ju helt jävla idiotiskt. Filmen är ett stort skämt, utan tvekan den sämsta komedin jag har sett. Poänglösa och uttjatade s.k skämt filmen rakt igenom, till slut blev man ju helt vansinnig. Hur i helvete kan göra en så galet värdelös uppföljare till en sån klassiker?! Klyftpotatisen som kläckte den tjockskalliga idén att göra denna hemska film borde skjutas.

5. Strandvaskaren

Tårdrypande film, inte av den anledning att den var sorglig, utan att den var så djävulsk dålig att man bara ville gråta. Svensk förutsägbar skräckis som handlar om en myt om att en bonde som dränkte sig för en jävla massa år sen, skulle återvända och slakta alla elever på den närliggande skolan. Totalt jävla värdelös, inte ens Erik Göransson hade blivit rädd om han hade sett denna b-rulle.

Dessa fem filmer råder jag er starkt att inte se, jag lovar, blir man inte förbannad eller irriterad så blir man deprimerad. Skulle säkert komma på ännu uslare filmer än dessa om jag hade tänkt efter noga, men jag tänker fan inte sitta och ödsla tid på det. Jo, förresten, håll er borta från OC, One tree hill, skolans fläskkorv och Johan Palm. 




Kommentarer
Postat av: Philinho

Du glömde seven pounds!! den hör nästan hemma på listan..

2009-02-26 @ 18:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0