Kungafamiljen - ett stort jävla skämt

Är så jävla trött på all helvetes jävla tjat om vår sjukligt äckliga kronprinsessa Victoria, den fulkammade, sliskiga Daniel och deras bröllop. Varför i hela Mjölby skrivs det så jävla mycket om det? Vår kronprinsessa gifter sig, so what? Blir ni lyckligare då? Kan ni andas ut, när Victoria ÄNTLIGEN får gifta sig? Kungafamiljen överhuvudtaget är ett stort skämt, vafan gör de för nytta egentligen? "De är Sveriges ansikte utåt" Jovisst, förbannat kul att Sveriges representeras av en kung som är så jävla blåst att han knappt kan knyta sina egna skosnören! Den gubben blir jag inte klok på, han aspirar på titel "Lägst IQ i Sverige, han har ingen jävla koll alls och är mer eller mindre helt senil. Men uppmärksamhet, berömmelse och gratis inträde överallt, det ska den efterblivna idioten ha! Varför i helvete ska vi slicka den neandertalaren i arslet? Och Silvia, den fisförnäme tyska tjackhoran, henne ska det fjäskas för, hon ska bli uppassad, hon ska de finaste kläder och fans moster vet allt. Hon ska representera Sverige, och så kan hon knappt språket? När vi ändå är inne på familjen Trög, måste vi ju nämna prins Philip också. Han kommer säkerligen växa upp och bli en lika korkad jubelidiot som sin far. På grund av sina status fick han köra en säsong i Carrera Cup, där sluthuvet givetvis skämde ut sig. Skrattade man åt honom? Kastade man skit? Nej, man slickade så mycket röv att tungorna blev bruna. Man berömde prinsen, trots att han kom sist i mål varje gång. När han väl kom i mål ska sägas, prins Philip körde nämligen sämre bil än en blind 80-plussare.

Varför vågar ingen kritisera kungafamiljen? Är de inte människor? Avskaffa skiten, hur mycket jag än vrider och vänder på det ser jag inget positivt med att Sverige representeras av en efterbliven kungafamilj, som dessutom är förbannat dyr i drift. Påkostade evenemang stup i kvarten, och vilka får betala? Jo, arbetarna, självklart. De är ju inte lika mycket värda, herregud. De är ju "bara" människor.

Carl Gustav, om du läser detta (vilket inte är så troligt i och med att du inte KAN läsa) så vill jag bara att du ska veta att jag tycker att du är sjukt äcklig.

Puss

Kommentarer
Postat av: Lassemaja

Ojojoj ser man på, Seven Camels Army börjar mer och mer ta ställning, man kan lika net hela vid åsiktsplacering, ett annats svenskt ord för detta är politik. Skribenten diskuterar både monarkins roll samt nämner i tidigare inlägg Göran Person. Visserligen har skribenten helt rätt i att Göran är en totalt tönt och om ingen visste är han oxå Flubbers pappa. Men min poäng är att detta börjar mer och mer lika vad Seven Camels Army är rädd för, en politiker blogg, vad skall komma här näst, modetips?

2009-02-27 @ 22:18:03
Postat av: siri

ok. nog för att detta var lite för många svordomar för min smak så håller jag givetvis med i sakfrågan. monarki är inte demokratiskt, dessutom står kungen utanför lagen och kan begå vilket brott som helst utan att bli straffat. det om något är sjukt anmärkningsvärt.

2009-02-27 @ 22:31:04
Postat av: Lassemaja

Kan Siri förklara för mig hur Svensk monarki är diktaturisk?

2009-02-27 @ 23:38:48
Postat av: Bruno

Länge leve hans majestät konungen!

2009-02-28 @ 12:09:09
Postat av: Jonas

Siri skrev inte att svensk monarki är diktaturisk, Siri skrev att svensk monarki inte är demokratiskt.

Vilket hon (antar att det är en tjej) har rätt i.



4" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=tw35FuHrE4

2009-02-28 @ 13:00:11
Postat av: Jonas

fel adress.



4" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=tw35FuHrE4

2009-02-28 @ 13:05:54
Postat av: Anonym

okej det ska vara ett _ mellan e:t och fyran

2009-02-28 @ 13:06:50
Postat av: KLICK

Bort me kungen! jävla gubbtjyv som står över lagen, sånt har vi inte plats för i sverige! betala brölloppet själv snåla kung jävel!

2009-02-28 @ 13:59:51
Postat av: råsberg

så sant, bort me skiten!

2009-02-28 @ 22:02:47
Postat av: Anna

Kan hålla med dig, är så förbannat trött på detta helvetes bröllopps tjat, jag skiter fullständigt i Victoria och Daniel :@

2010-05-22 @ 14:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0