Drinktips!

Helgen är äntligen här, för många läsare betyder det kraftiga alkoholintag, så därför ska Seven Camels Army tipsa er om vad ni INTE ska dricka till festen. Även lite snabbt om mina favoritdrycker.

* Slots

Vi börjar med det absolut vidrigaste, de alkoholhaltiga dryckernas Saab 900, det totala lågvattenmärket. Slots är djävulens märke, där smaken är en blandning av diskvatten, urin och mögligt bröd. Ser du någon öl med märket Slots ska du akta dig.

* Malibu och multivitamin

Ja, jag har druckit Malibu. Skratta ni, hehe, jättekul. Faktum är att den är god om man blandar den väl, med till exempel pina colada-mix eller ananasjuice. Att blanda tjejromen med multivitamin däremot, det var riktigt snuskigt. Smaken går inte att beskriva med ord, men att blanda dessa två drycker är lika smart som att brottas med en björn.

* Zaranoff och sprite

Blanda världens billigaste, sunkigaste och äckligaste vodka med sprite och resultatet blir ganska givet. Kvittar hur mycket sprite du slänger i, det vidriga Zaranoff-inslaget är fortfarande lika starkt och otäckt.

* Cider 7,0

En personlig favorit (?), har haft många hemska stunder med dessa djävlar. Minns bara Furia i ettan, när jag spydde i handfatet, på soffan, polisen, ja skulle kunna räkna upp några fler ställen om jag hade kommit ihåg hela kvällen. 7,0-cider är livsfarliga, de slinker så lätt och helt plötsligt så ligger man där. Har dock blivit allergisk mot den sötsliskiga, sockeröverdoserade smaken, vilket är sjukt skönt.

* Jägermeister

Ack så gott, men ack ack ack så farligt. Jägermeister är inte bara en ljuv, söt lakritssmak, utan har även onda egenskaper. Ingen sprit kan slå till värre än jägern, och den GARANTERAR minneslucka. Dryckens enormt goa smak gör också att man missbrukar den, vilket ofta leder till karatefylla. 1 shot eller 2. Sen räcker det, annars kommer kvällen leda till att du sprutlackerar golvet, slå sönder inredningen, klär av dig och dagen efter inte minns ett jota. I bästa fall.

* Vin

Dricks endast av tjejer och 40+. Odrickbart, omanligt, överskattat.

* Martini Extra Dry

Martini Rosso och Bianci går an, men den gröna valmöjligheten är ruskigt äcklig. Smaken är endast torr och sur och inte fan går det att blanda den.

* Arboga 7,2

Avslutar med en riktigt sunkig öl. Arboga 7,2 ÄR lika äcklig som den låter, fullt i klass med Slots. Smakar avslaget redan när man har korkat upp den och en beskare smak får leta med ljus och lykta efter.

*****

Okej vi tar en snabbis och listar mina favoritdrycker:

* Heineken
* San Miguel
* Vodka+Lemon Drinkmix+Grape+Multivitamin (Seven Camels Armys egna)
* Minttu
* Staropramen

Alkoholdryckernas Hall of fame, där de första två är ljuvliga, sagolika öl, den tredje en snuskigt go drink som jag kom på själv och den fjärde är Finskt guld, en underbar spritsort med mintsmak. Avslutar med Tjeckiens stolthet, Staropramen, även den en härlig bira.

Så nu jävlar har ni tips inför helgen, hoppas ni har tagit del och lärt er ett och annat. Lutar åt en lugn helg för kamelen själv, om inget oväntat inträffar så sparar jag mig till Valborg nästa helg.

På återseende, alla ölhävare!


Kommentarer
Postat av: Granath

Kära Hammarn!

Pilsner Urquell är att föredra. Helst på fat! Fast Staro är inte fel heller !

2009-04-18 @ 00:11:53
Postat av: fääänet

Åååh Erik Söderby ! <3 (orgasm)



Jag är inte värdig ! Hur blir man så grym som du och festar och får knulla tjejer? <3<3<3

2009-04-18 @ 13:01:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0