Jörgen Jönsson - Ett helblodsäckel tackar för sig

Färjestad vann som väntat SM-guld och den lokala hjälten Jörgen Jönsson fick höja bucklan i sin sista match för klubben. Men tänker vi ta av hatten för Jönsson? Nej, för i helvete, det avskyvärda äcklet förtjänar istället att våldtas, skjutas och bli hundmat. Varför detta hat mot Jörgen då? Jo, jag ska förklara!

- Börjar med det mest uppenbara, han är hockeyhistorien i särklass fulaste spelare. Förutom att håret ser ut att vara i brand, så är hans vidriga nylle så rött att man kan tro att han har skitit ned sig. Ett ansikte inte ens en mor kan tycka om.

- Medveten om sin förmåga låter han den stiga honom åt huvudet. Drygare person får du leta efter. Hybris Evert.

- Han spelar i det genomäckliga, av hela Sverige hatade laget Färjestads Bridgeklubb. Han har dessutom största delen av tiden varit lagkapten, alltså lagets äckliga ansikte utåt.

- Det faktum att han faktiskt har producerat mycket poäng har gjort att man nästan varje dag när man slår upp tidningen får se hans råttliknade rödhuvud.

- Jag misstänker starkt att han är bög och har ett homoförhållande med sin vapendragare Peter Nordström. Sveriges kanske bästa anfallspar senaste 10 åren är alltså bögar, ska Sverige blir förknippat med hög homosexualietet?

Skulle kunna sitta här hela natten och komma på avrättningsanledningar för Sveriges största äckel genom tiderna, men sätter stopp här. Kort och gott så tappar man tron på mänskligheten när man får en skymt av Jörgen. Gå och häng dig på något dass din röddaskiga sate.

*****

Skönt ändå att Johan Davidsson och Stefan "Polacken" Liv gick lottlösa från finalen i alla fall. Jönköpings svar på Jonas Gardell och en efterbliven halvpolsk målis är inte värda att vinna.

*****

Nästa år lyfter Kristoffer Ottosson och Fredrik Bremberg bucklan för Sveriges stolthet Djurgården. Den som säger emot ska jag slå i huvudet. Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Jonas

Den dagen när Djurgården lyfter bucklan så kommer jag personligen att ifrågasätta livets mening. Det finns väl ingen som helst jävla mening att Sveriges mest äckliga lag som får en att kvälja och lida av hat ska gå och vinna SM i Hockey? Nej, tvi och fy på Bremberg och Ottosson. Bremberg ser är en tunnhårig jävla idiot som flinar åt allt och alla, häng honom.



Och Ottosson, vad är det för jävla skämt? Behöver säga mer än att det ser ut som om han vore överkörd av en haj?



Nej, fyfan för DIF.



2009-04-09 @ 10:26:24
Postat av: koffe

Word jonas!

2009-04-09 @ 17:55:00
Postat av: Bruno

Med ditt resonemang bör ju Både Bremberg och Ottoson relegeras till kälkhockey. Bremberg har spelat 14 VM-landskamper under sin karriär medans Jörgen har spelat 104. Utöver det syns ganska tydligt vem som har tjänat svensk hockey bäst och inte är det den överviktiga seamesbäverfittan Ottoson/Bremberg i alla fall.

2009-04-09 @ 18:24:52
URL: http://vet.hut.nu/?id=

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0