Vakter, och andra neandertalare

Ber så hemsk mycket om ursäkt för att jag uppdaterad sidan dåligt på sistone, anledningen är helt enkelt att jag inte stört mig på så mycket senaste tiden. Torrperioden är nu dock över och bjuder här på en lista om personer i tjänst som förtjänar en plågsam död. Alltså, jag listar "människor" som har som arbetsuppgift att terrorisera och göra livet surt för oss vanliga medborgare, här i Landet Lagom. Enjoy!

3. Telefonförsäljare

Grymt störande, tjatiga och otroligt påfrestande förövare som till varje pris försöker tvinga på dig dennes usla varor. Lyssna inte på monstret. Lägg på innan det är för sent. Och för säkerhets skull, ha en burk lungnande vid telefonen, för risken för raserianfall är hög här. Skulle du mot all förmodan låta dig bli hypnotiserad och intala dig att "det kanske är en bra vara", då är du fullblodsidiot, ett hopplöst fall som förmodligen kommer att stå och vända hamburgare på McDonalds för resten av ditt liv.

2. Lapplisor

Utan tvekan de "tjänstemän" som kan skapa störst irritation i samhället. Tror inte det finns en enda människa i vårt avlånga land som inte börjar skaka av raseri när man ser en lapp på sin bil. Okej kanske någon, grattis din grönsak du får en kaka. Nej, lapplisor (eller parkeringsvakter, som 0,1 % av befolkning brukar kalla dom) är antagligen utsända av djävulen av okänd anledning eller möjligen anställda av någon vapenfabrik, som desperat försöker få folk att köpa deras vapen. Tycker ni ska lyssna på Magnus Ugglas hit "Pissfittor", där han sjunger om sin syn på lapplisor. Han har så rätt, så rätt, den gode Magnus.

1. Vakter (främst i köer till nattklubbar och uteställen)
Telefonförsäljare och Lapplisor i all ära, samhällets största könsjukdom är, i överlägsen stil, vakterna. Med svällande anabolamuskler, en IQ lägre än deras skostorlek och ett ordförråd som får Ingemar Stenmark att känna sig duktig, står de och fläskar ut sig i ingångar till nattklubbar och barer. Efter extemt tuff utbildning och träning lär sig de förvuxna bebisarna fraser som "Har du leg?", "Öh, vad står födelsedatumet nånstans?" och "Ser jag dig igen så slår jag ihjäl dig". Man kan inte låta bli att bli imponerad. Vakter har som speciallitet att komma med oerhört tuffa hot, men ta inte deras hot på allvar. Det dom har sagt för 5 minuter sen, har dom med all säkerhet redan glömt, för vakter är inte bara otroligt trögfattade, dom har även en minneskapacitet som får min gammelfarmor, 101 år och senil sen många år tillbaka, att känna sig överlägsen. Nog kritiserat om vakter, dom ska ju dock ha lite kred. För ingen, absolut ingen kan väl förstöra en kväll så lätt som en dum vakt?


Bubblare:  Affärsägare i Egypten


Auf Wiedersehen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0