Löjligt

Förgyller denna traditionsenligt deppiga och sega söndag med ett inlägg om ett sak jag har stört mig på väldigt länge. Många i min närhet har ett beteende att man ska uttrycka sina känslor med engelska uttryck, på msn, på bilddagboken, facebook osv osv. Om man nu måste uttala sig om hur man mår (vilket är onödigt, för ingen bryr sig), så kan man väl åtminstone skriva det på svenska, för vi bor väl ändå i Sverige? Nej, istället ska man tydligen använda larviga uttryck på engelska, som t ex "Don't you understand that I love you?", "I don't know how to do" eller klassiska "I can't live without you, I will love you til I die". Dessutom är en del töntiga uttryck fullständigt pinsamma gramatiskt, och man börjar undra varför personen vill skämma ut sig.

Som medlem på framförallt bilddagboken går det inte en dag utan att någon lipig vän lägger upp en (photoshopad?) bild med en engelsk text som bildkommentar. Vissa är helt hopplösa, bild på bild med emotionella bildtexter läggs upp och man skulle nästan kunna binda in en bok med all dynga. Löjligt är ordet. Tror många som läser detta känner igen sig, för de flesta med msn och bilddagbok envisas med att lägga upp ointressanta bilder med ointressanta texter.

Nehe, nog med klagande för idag. Får se några avsnitt Family Guy med älskvärda Peter Griffin så jag muntrar till lite! Hej.

Kommentarer
Postat av: Virre Möller

Klockrent i kubik.



Jävligt bra blogg btw:D

2008-11-13 @ 22:02:12
URL: http://evilannanas.wordpress.com
Postat av: malin!

hahahah!!! känner inte dig det allra minsta förutom en efterfest där det skulle bjudas på rödvin, den enda som drack var du. Men fan så jävla roligt du skriver! underbart:D!

2008-11-23 @ 13:44:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0