Veckans...

...hångarv

Ett dubbelt hångarv till de som har köpt nya Call of duty till PC. Det första garvet för att ni köpt ett spel för dyra pengar, och som sedan visade sig vara skit. Andra garvet för att era liv gick i kras när spelet hackade lite. Långa och många snyfthistorier publicerade på facebook är inget annat än patetiskt och ett förnedrande hångarv är väl på sin plats.

...frågetecken

Går utan konkurens till gubben på gymmet som under de två timmar vi var där kanske lyfte 5 vikter. Istället för att träna som alla andra stod han som ett stort frågetecken och tittade dumt runt omkring sig. Man får jobba hårt för att se lika efterbliven ut som denne märkliga farbror.

...pryl

Call of duty - Black Ops. Till ps3 såklart. Kommentarer överflödiga, vi ses runt jul.

...snitta handled-framkallare

Lisp. Precis som förra veckan. Och veckan innan. Parantesernas förlovade programmeringsspråk sägs enligt legenden ha fått hundratals unga män och kvinnor att ta sina liv. Lisp suger livskraften ur alla, och inte blir det bättre av kursens trötta och insnöade föreläsare trycker på oss uppgifter upp till öronen. Det har gått så långt att vi snart bajsar ut paranteser.

...va fan?

Alla som har sett Sveriges landskamper i fotboll delar nog min mening att Elmander hade kunnat bytas ut mot en kona utan att det hade förändrat matchbilden. Han är fullkomligt genomusel och det är nästintill brottsligt att ta utom match efter match. Men i Premier League beskrivs han som en stjärna, han gör mål efter mål och igår gjorde han tydligen ett drömmål för sitt Bolton. Hur fan går det ihop? Vad är det som händer i klubblaget egentligen?

...suck...

...stod nog Gurra för när han vaknade på söndagmorgonen. Bortsupen 500-lapp under lördagens dimma och som grädden på moset blev hans cykel stulen under natten. Gurra har haft roligare helger.

...trevliga nyhet

Självklart att Mona Sahlin avgår som partiledare. Inte för att jag är sosse, men det ska bli skönt att slippa se hennes fula nuna varje dag. Nu väntar vi på nyheten om att Jimmie Åkesson blir brutalt våldtagen och mördad, så kommer balansen i Sverige bli fin igen.

Tack och hej - leverpastej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0