1000 apor körd i botten

Trodde aldrig jag skulle skriva detta inlägg. När jag upptäckte 1000apor blev jag frälst och sedan dess har humorsidan med Alex Schulman och C:o varit sidan som man klickat in sig på först när man startat datorn. Alex blogg var grym, han klagade på allt och alla, hamnade i blåsväder i stort sett jämt p.g.a sina elaka inlägg och när de sedan anställde en näthatare som gick till tuffa angrepp mot andra, oftast helt värdelösa, bloggar, då var det klart. 1000apor var utan tvekan den bästa sajten på internet.

Men sedan hände något. Calle Schulmans blogg har ju alltid varit medelmåttig, han är en mes som hela tiden utan framgång försöker vara rolig och efterlikna sin storebror, men nu började även Alex blogg bli sämre och sämre. Hans inlägg blev bara mindre och mindre kritiska och roliga, och idag är hans blogg helt ointressant. Hur kul är detta inlägg till exempel? Eller detta?

När 1000apor sedan stängde ned Näthataren och ersatte honom med "Erik & Mackan"-Mackan, som är en usel bloggare, så hade de verkligen kört sidan i botten. Från att ha varit en kanonsida, en sida som man antingen älskade eller hatade, har man nu på kort tid gått till att ha blivit en medelmåttig sida med ointressanta bloggar. Vad blir ert nästa drag? Anställa Lars Leijonborg som stand up-komiker? Kanske börja blogga om den skadliga växthuseffekten? Ta er i kragen för i helvete.

Kommentarer
Postat av: Flaanders

håller med, ja blir fan deppig när jag inte får läsa någon underbar satir ifrån alex längre:´(

mackan kan ta sig..

2009-03-03 @ 15:02:07
Postat av: HEj

Tjena ett tips, gnäll på denna hemsida :) finns en del... http://www.oddstips.se/

2009-03-04 @ 17:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0