Vem fan bryr sig om miljön?

Någon som släckte alla lampor på Earth Our igår? Vilka jävla fjantar ni är i så fall. Herrejävlar, tror ni att ni räddade jorden eller? "Rädda miljön - släck lamporna en timme" Vilket jävla skitsnack alltså, lika troligt som att jag skulle bajsa ut guld.
Allt tjat om miljön för mig förbannad, klimatkompensera hit och dit, växthuseffekt och bla bla bla, helvete, tar ju aldrig slut med gnabbet.

Ska man in och frossa en hamburgare på Max, så får man se en stor jävla tavla där det står att "Vi klimatkompenserar". Ärligt talat, VEM FAN BRYR SIG?! Burgaren smakar väl för fan inte bättre för det? Jag skiter fullständigt i ifall ni odlar träd i yttre Mongoliet, sänk priset på käket istället era jävla idioter.

***

Köpte Playstation 3 idag, efter mycket om och men. Snubben jag köpte skiten av bodde i Norrköping, där människorna tydligen  har avsevärt mycket lägre IQ än i alla andra städer i Sverige (Mjölby och Ödeshög ej inräknat). Killen höll till vid Kungsgårdsgymnasiet, som enligt honom var lätt att hitta till (ja, tjena), vi körde givetvis vilse så vi bestämde oss för att fråga oss fram. Det visade sig vara en dålig idé, då människorna i den äckliga staden är helt jävla pantade och satte oss på villospår hela tiden. Dumma jävla tjockskallar. Efter 45 minuter hittade vi äntligen dit, jag köpte ps3:t, åkte hem och hade tänkt att sitta och pressa hela kvällen, men då visade det sig att jag saknade en kabel! HELVETE! Min stenålders-TV (antikrundan, ring mig snarast), är ju så djävulskt omodern att man inte kunde koppla in enheten, så jag fick bita i det äckligt sura äpplet, dra något gammalt över mig, och inse att jag måste införskaffa en ny kabel innan jag kan leka. Fan.

Alla mina vänner, passa på att umgås med mig innan jag fixar denna kabel, för sen behöver jag inte er mer. Eller okej, behöver ju iförsig någon att spela FIFA med.

***

Högskoleprovet var äckligt jävla tungt. Synd att de inte kunde skriva SVENSKAdelen på SVENSKA, utan var tvungna att skriva på något oförståeligt professorspråk. Era sjuka jävlar.

***

Puss

Kommentarer
Postat av: klafj

du kan kolla ditt resultat i högskoleprov på SVT-text

2009-03-29 @ 19:07:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0