Strandbaren - ett äckligt ställe

Dagens äckligaste ris går till Strandbaren i Tranås. Förutom att namnet ljuger (var fan ligger stranden?!), så är de som jobbar där en samling mytomaner. I och med att jag förfestade med ett gäng snåljåpar, som absolut inte ville betala inträde till krogen, så ringde vi till Strandbaren vid 9-tiden och frågade hur länge de var gratis inträde. Gratis till 23 sa dem, precis som vi trodde, men när vi kom dit innan elva, då jävlarmig skulle asen ha betalt! Vilka jävla utsugare va?
"Vi har ändrat" vad det enda den uppumpade nattklubbsvakten kunde stamma fram. För i helvete, vi ringde väl för mindre än 2 timmar sen? Idioter. Har inget emot att betala 60 kr, men att de ljuger som polacker, fy fan. Strandbaren är ett äckligt ställe.

Ska också tillägga att Ricky igår fick en konkurent till titeln "Smålands största hypokondriker". Koffe blev lite röd på armarna igår, och fasade nästan för sitt liv. "VAD KAN DET VARA?!?" halvgrät Kristoffer medan han tog sig för pannan. Andas Koffe, andas.

För er som vill veta så kan jag även upplysa er om att Family Guy och popcorn inte är helt dumt på bakfyllan.

När jag ändå är igång och fyller alla möjliga intressebasar, måste jag ge er ett tips. Drick aldrig Martini Extra Dry! Smakar surt, sliskigt och torrt på en gång! Vidrigt är ordet, aldrig mer Dry Martinic. Nu får det vara nog, Peter Griffin kallar. Kyss och smek.

Kommentarer
Postat av: ricky

du har inte en chans koffe:D

2009-03-08 @ 15:12:54
Postat av: fucker

Du är äcklig

2009-03-08 @ 18:56:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0